Werk game-student op gameplatform 80level

Rotslandschap ontworpen door Bram Zwikker

Bram Zwikker, vierdejaars student Game Art & Animatie, stond onlangs met zijn werk op de populaire site 80level. Dat is een online platform over trends binnen de gaming industrie. “Dit is de kers op de taart”, aldus Bram.

Awesome

De medewerkers van 80level zoeken online, op sites zoals ArtStation, LinkedIn en Facebook, naar werk van gamevormgevers. “Ze nemen contact op de makers van het werk dat veel likes krijgt of veel views. Het was dus awesome dat ze mij benaderden”, vertelt Bram. In het artikel op het platform vertelt de student hoe hij een omgeving van rotsen creëerde, die gebruikt kunnen worden in een game. Stap voor stap legt Bram uit hoe hij te werk is gegaan en van welke programma’s hij gebruik heeft gemaakt.

Stageplaats

Bram is net gestart met zijn laatste jaar van de opleiding Game art & animatie. Hij is voor de tweede helft van het schooljaar op zoek naar een stageadres. “Naar aanleiding van het artikel ben ik voor een eventuele stage benaderd door Mackevision. Ze maken onder andere showreels voor Porsche, Maserati, Lamborghini. Dus dat is wel ziek!”

Rotsen gemaakt door Bram Zwikker
Werk van Bram Zwikker