NEXT by SintLucas

Opleider in creatief
denken en doen

NEXT by SintLucas geeft en ontwikkelt trainingen voor MKB en professionals die klaar willen zijn voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Vraag uit de markt centraal

NEXT by SintLucas ontwikkelt trainingen in samenwerking met ondernemers, creatieve professionals en docenten. We stellen de vraag vanuit de markt centraal en realiseren leeraanbod dat aansluit op deze wensen en behoeften.

 

 

Korte en krachtige trainingen

De trainer werkt met kleine groepen en geeft voldoende aandacht voor individuele begeleiding. Kort en krachtig (bij-) scholen in een online en/of offline traject, dat is wat we doen.

Wat bieden wij?

Een divers aanbod voor jou. Wil jij aan de slag en je skills verbeteren? Dat kan! Wij bieden verschillende trainingen aan van creatieve software programma’s op het gebied van 2D en 3D. Denk aan Adobe Illustrator, Indesign en Photoshop, Blender, SketchUp Pro en Unlit Studio. Naast dit trainingsaanbod ontwikkelt NEXT by SintLucas ook inspiratiesessie door het jaar heen.

 

Staat jouw ultieme training hier niet tussen? Wij denken graag met je mee voor een training voor jouw bedrijf op maat.

Aanbod

Onze trainingen zijn ontworpen om je kort en krachtig de essentiële kennis en vaardigheden bij te brengen die je nodig hebt in de moderne wereld.

Ondernemer met vragen?

Wij bieden ook de mogelijkheid aan om in gesprek te gaan, als je vragen hebt over bijvoorbeeld acquisitie, uurloon of je financiën. We brengen je in contact met een ervaren ondernemer, die zijn kennis graag met je deelt. Wij helpen je graag verder met je vragen over het ondernemerschap.

Stuur een mailStuur een mail

Meedenken of meedoen?

Heb je een vraag over ons aanbod, wil je een suggestie voor het aanbod doorgeven of een samenwerkingspartner worden? Laat het ons weten!

Stuur een mailStuur een mail

Wil je in contact komen?

Mijn naam is Brigit Heijnen en ik ben coördinator van Leven Lang Ontwikkelen. Wil je sparren, meer informatie over ons aanbod of benieuwd naar de mogelijkheden voor jou als individu of organisatie? Neem dan contact met mij op en ik help je graag verder.

Stuur een mailStuur een mail

Documenten

Download hiernaast de algemene voorwaarden van NEXT by SintLucas.