Oriënteren

Kies wat
bij je past

Je gaat binnenkort een middelbare school kiezen. Dit doe je niet zomaar. Het is belangrijk dat je een school kiest die bij je past én waar jij je thuis voelt. Daarom geven wij je graag meer informatie en organiseren wij een aantal activiteiten voor jou en voor je ouder(s)/verzorger(s) om SintLucas beter te leren kennen.

Profiel SintLucas vmbo

SintLucas is een creatief vmbo waar groei voorop staat. We zijn een kleinschalige, veilige school waar je gezien en gehoord wordt en waar je jezelf mag zijn. Samen met zo’n 500 vmbo-leerlingen en 50 docenten ontwikkel je je eigenheid en zelfvertrouwen.

We stimuleren een open houding, creatief talent en doorzettingsvermogen. De kern van het onderwijs is dat onze leerlingen en medewerkers met trots en plezier werken aan de vervulling van hun passie.

We besteden veel aandacht aan een goede algemene theoretische basis. Ons grootste belang is dat leerlingen succesvol doorstromen naar passend (creatief) vervolgonderwijs. Voor álle leerlingen geldt dat SintLucas ze begeleidt naar de juiste plek!

Dit zegt de Inspectie van het onderwijs over ons!

Open dag

Benieuwd naar de school? Kom dan naar onze open dag! Ga in gesprek met leerlingen en docenten en stel al jouw vragen. Proef de sfeer in ons gebouw en ontdek onze creatieve vakschool. Tijdens de open dag krijg je een rondleiding van een leerling van SintLucas. Je krijgt te zien hoe onze school eruit ziet en waar je straks misschien les krijgt. De datum van de open dag voor volgend schooljaar volgt.

Proeflessen

Proeflessen zijn bedoeld voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool. Tijdens een proefles maak je kennis met ons vmbo. Je volgt een workshop en ondertussen krijgen jouw ouder(s)/verzorger(s) een presentatie over ons onderwijs.

Inschrijven proeflesInschrijven proefles

Wil je niks missen? Volg SintLucas dan op Instagram, Facebook, Youtube, LinkedIn of X en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van SintLucas vmbo!

Rondleiding

Wil je alvast online een kijkje nemen bij ons op school? Dat kan! Leerling Vince neem je mee tijdens een rondleiding en laat de school zien. Hij vertelt alles over de verschillende vakken en laat zien wat je daar allemaal leert, doet en maakt. Benieuwd? Klik op de button hieronder om de video te bekijken.

Bekijk de videoBekijk de video

Brochure aanvragen

Wil je onze vmbo-brochure thuis ontvangen? Vraag deze aan via onderstaande link en krijg de informatie binnen enkele dagen thuisgestuurd.

Brochure aanvragenBrochure aanvragen

Filmpjes over onze vmbo-opleiding

Meer informatie