Verkorte opleidingen voor havisten en vwo’ers met diploma!

Voor de opleidingen Ruimtelijk vormgeven en Mediavormgeven.

Doe je dit jaar eindexamen havo/vwo, of heb je je diploma al, en zoek jij een creatieve opleiding? Dan zijn de niveau 4 opleidingen Ruimtelijk vormgeven en Mediavormgeven bij SintLucas interessant voor jou. Beide opleidingen kun je vanaf schooljaar 2023-2024 versneld in drie in plaats van in vier jaar afronden. Inhoudelijk is de opleiding hetzelfde als de vierjarige variant.

 

Toelating

Voor alle opleidingen bij SintLucas geldt dat je niet automatisch na aanmelding bent aangenomen. We hebben een toelatingstraject met een gesprek en een aantal verplichte activiteiten. We kijken hierbij samen of je een goed beeld hebt van de opleiding van jouw keuze. Voor de opleidingen Ruimtelijk vormgeven en Mediavormgeven selecteren we daarnaast aan de hand van werk en opdrachten op creatieve aanleg en voor de opleiding Ruimtelijk vormgeven nog de aanvullende eis ruimtelijk inzicht. Lees hier meer over de aanmelding en toelating bij SintLucas.

 

Vrijstellingen

Met een havo- en vwo-diploma kun je vrijstellingen aanvragen voor de vakken Nederlands en Engels bij de examencommissie van SintLucas. Als je aan de voorwaarden voldoet wordt de vrijstelling voor de examens toegekend.

Wil je meer informatie? Stuur dan een bericht naar aanmelding@sintlucas.nl en we nemen contact met je op.