SintLucas als werkgever

Ben jij de bron van creativiteit? Creëer de creators van de toekomst.

Experimenteren met grootse ideeën. Bijzondere talenten inspireren om het beste uit zichzelf te halen. En ondertussen jezelf uitdagen om te excelleren in je vakgebied. Bij SintLucas ben jij de aanjager van creativiteit en ontwikkeling. Met jouw unieke eigenschappen en kennis zorg je ervoor dat jijzelf, je collega’s en natuurlijk de jonge creators in opleiding van betekenis zijn voor de toekomst.

Klinkt als werk om trots op te zijn, toch? Lees hier ons verhaal.

Heb je vragen over werken bij SintLucas? Stuur ons een e-mail.

Waar zet jij nu jouw talenten in?

“Ik ben geen dertien in een dozijn, net als SintLucas.”
“Net als de studenten leer ik ook een leven lang”
“Mijn shirts met opdruk maken veel los”
"Ik leg verbinding tussen de creatieven binnen en buiten SintLucas"
“Ik onderzoek de invloed van AI op betekenisvolle creativiteit”

Draag bij aan de ontwikkeling van de creators van de toekomst

Neem snel een kijkje in ons vacatureoverzicht en ontdek in welke rol jij leerlingen/studenten en collega’s kunt inspireren om nog creatiever te zijn.

Bekijk de vacaturesBekijk de vacatures

Inspirerende werkomgeving

SintLucas biedt toonaangevend onderwijs. De kwaliteit van de leer- en werkomgeving is hiervoor een belangrijke randvoorwaarde. SintLucas streeft naar een inspirerende werkomgeving waarin kennisdelen en ontmoeten centraal staan.

De gebouwen van SintLucasDe gebouwen van SintLucas

SintLucas begeleidt creatieve talenten naar een mooie toekomst in de creatieve industrie. We creëren kansen om toekomstdromen waar te maken. Niet alleen voor leerlingen en studenten. Ook voor medewerkers, bedrijven en andere partners. Enwe verwachten dat zij dat zelf ook doen voor anderen. Klik hier als je meer wilt lezen over onze missie, visie en strategie.

Met trots delen wij onze SintLucas film ‘Creating Opportunities’. Een film die op creatieve en vernieuwde wijze laat zien wie wij zijn en waar wij voor staan. Bekijk hieronder onze film.