SintLucas x STRP

Samen de grenzen van creativiteit, technologie en onderwijs verleggen! Voor het tweede opeenvolgende jaar bundelen SintLucas en STRP hun krachten. Onderwijsmanager Joris Graaumans en directeur-bestuurder Joanne van der Woude legden de samenwerking vast voor het aankomende STRP Festival op 12 april 2024.

Joanne: “We zien er naar uit samen te investeren in onderwijsinnovatie met SintLucas om bij te dragen aan ontwikkeling aan inspiratie voor zowel studenten en docenten via kunst en technologie.”

𝗧𝗪𝗜𝗦𝗧 𝘅 𝗦𝗘𝗧𝗨𝗣 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝘄𝗶𝗷𝘀𝗯𝗶𝗷𝗲𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝘀𝘁

Op 12 april 2024 nodigen STRP, SintLucas en co-creator SETUP, onderwijsmakers, educatiemedewerkers, kunsteducators en iedereen die betrokken is bij onderwijs en leren, uit voor de 𝗧𝗪𝗜𝗦𝗧 𝘅 𝗦𝗘𝗧𝗨𝗣 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝘄𝗶𝗷𝘀𝗯𝗶𝗷𝗲𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝘀𝘁. Een middag met experimenten, presentaties en workshops, waarbij we de vraag stellen: Is AI een waardevolle partner in het creatieve proces? Of werken we toe naar een ‘lege’ gestandaardiseerde (beeld)taal? We reflecteren op de normativiteit die in deze systemen verscholen zit en verkennen samen de impact ervan op creativiteit en onderwijs.

Lees meerLees meer