Succesvolle jubileumeditie Startup Festival

We blikken terug op de jubileumeditie van het SintLucas Startup Festival!

Docent en organisator Vivian van Lier kijkt vol trots terug: “Het was een enorme happening waarbij de ondernemendheid die bij SintLucas bruist, samenkwam met de buitenwereld. Ik ben trots dat studenten en collega’s het startup-project zo fantastisch hebben neergezet. Het geeft ons elk jaar weer een enorme boost en zorgt voor nieuwe verbinding en samenwerking met externe partijen. Het is voor ondernemers erg interessant om de initiatieven te zien en inzicht te verkrijgen waar de jongere doelgroep zich mee bezig houdt.”

Hang ‘n Hold (winnende startup)
“Het SintLucas Startup Festival is echt superleuk. We kregen veel aandacht en ook al heel vaak de vraag of ons ontworpen idee echt al te koop is. Heel leerzaam om aan dit project te werken en nieuwe ideeën te bedenken en volledig uit te werken.”

Contact
Het festival is dé ontmoetingsplek voor ondernemers, alumni, studenten, ouders en relaties uit de regio waar studenten hun eigen startup presenteren. Wil je meer weten? Of wil jij onze studenten helpen klaarstomen voor hun startup? Zie je kansen om samen te werken? Neem contact op met Vivian van Lier.

Bekijk de aftermovie door studenten van de opleiding Audiovisueel Specialist:  Haike Kluijtmans, Lars Vos, Max Koelman.