Contact

Een inspirerende omgeving voor leerlingen, studenten en medewerkers.

Eindhoven

Locatie

Torenallee 75, 5617 BB Eindhoven
Route

Boxtel

Locatie

Burgakker 17 5281 CH Boxtel
Route

Locatie Eindhoven

Bezoekadres
Torenallee 75, 5617 BB Eindhoven

Postadres
Postbus 872, 5600 AW Eindhoven

Routebeschrijving
Openbaar vervoer
De mogelijkheden om met het openbaar vervoer naar onze locatie in Eindhoven op Strijp-S te komen zijn als volgt:

Buslijnen vanaf centraal station Eindhoven
Lijn 401     Eindhoven Airport via Meerhoven
Lijn 402     Veldhoven Sondervick
Lijn 403     Oerle Zuid

Voor al deze lijnen geldt uitstappen bij Halte Strijp-S. Vanaf die halte is het een paar minuten lopen naar het gebouw van Strijp-S.

Trein
Strijp-S heeft een eigen station waar treinen vanuit verschillende richtingen stoppen. Vanaf het station is het ongeveer vijf minuten lopen naar SintLucas. Je loopt via het station over de loopbrug naar Strijp-S. Je gaat langs het Klokgebouw en slaat aan het eind links af. Je volgt dit gebouw en steekt na 300 meter rechts over. Links ligt het Ketelhuisplein en rechts de skatehal Area51. Je gaat rechtdoor tussen twee gebouwen door en komt dan uit op de Torenallee. Het gebouw van SintLucas ligt aan de overkant. Je gaat 50 meter naar rechts over de middenberm van de Torenallee en vervolgens naar links.

Auto
Bij het gebouw van SintLucas op Strijp-S is geen gelegenheid om te parkeren. Op Strijp-S zijn voldoende betaalde parkeerplekken aanwezig, onder andere de parkeerplaats aan de Kastanjelaan en het Strijps bultje. Bekijk deze site voor meer informatie over parkeren op Strijp-S.

Brengen en/of halen
Als u uw zoon/dochter met de auto brengt en/of op komt halen, dan kunt u dat het beste doen in de Laboratoriumstraat. Dat is aan de zijkant van ons gebouw.

Locatie Boxtel

Bezoekadres
Burgakker 17, 5281 CH Boxtel

Postadres
Postbus 120, 5280 AC Boxtel

Routebeschrijving
Openbaar vervoer
Stap op Station Boxtel uit aan de centrumzijde. Loop de Stationsstraat in en neem de tweede straat rechts, Kasteellaan. Ga vervolgens na 100 meter links de parkeerplaats van Albert Heijn op en steek deze schuin over. Je gaat vervolgens meteen rechts, Damasthof, in. Loop over het bruggetje en ga dan linksaf, de Burgakker op. De hoofdingang bevindt zich na 200 meter aan de rechterkant.

Auto
De hoofdingang van het gebouw in Boxtel bevindt zich aan de Burgakker 17. Er zijn parkeerplaatsen bij de school aanwezig