Samenwerken met SintLucas

Kunnen wij
elkaar helpen?

SintLucas is continu op zoek naar betekenisvolle samenwerkingen met bedrijven, organisaties en andere partijen.

Als creatieve vakschool voor betekenisvolle creativiteit is SintLucas onderdeel van de samenleving. Leerlingen en studenten worden begeleid om met hun creatieve talent van betekenis te zijn in de veranderende wereld. Overal waar wordt nagedacht over nieuwe ontwikkelingen en oplossingen zijn creatieven aan het werk; mensen met creatief talent, die technologie begrijpen en ondernemend zijn. SintLucas alumni wonen en werken verspreid over het land en zelfs over de landsgrenzen heen.

Om studenten te helpen de stap van school naar arbeidsmarkt nóg beter te maken, werkt SintLucas nauw samen met organisaties in de omgeving. Via projecten in het onderwijs doen studenten naast de stage extra werkervaring op in hun vakgebied. Next by SintLucas biedt aan professionals trainingen en cursussen om relevant te blijven voor de arbeidsmarkt.

Er ligt een stevig fundament om verder uit te bouwen waar SintLucas al ruim 75 jaar buitengewoon goed in is: creating opportunities voor talentvolle leerlingen, studenten, medewerkers en externen.

Samenwerken

Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar:

  • een creatieve stagiaire;
  • de oplossing op een vraagstuk;
  • hulp van onze studenten bij een project?

Lees dan snel verder wat wij voor je kunnen betekenen.

Projecten – De plek waar onderwijs en bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Heb je een project? Meld deze aan via de website.

Stage – Bij al onze beroepsopleidingen is stage een belangrijk onderdeel van het leerproces. Goede contacten met het bedrijfsleven zijn voor SintLucas essentieel.

Practoraat – Het practoraat bij SintLucas is erop gericht duurzame betekenis te geven aan betekenisvolle creativiteit en staat nauw in verbinding met de buitenwereld.

SintLucas Alumni – Net afgestudeerd of herinneringen aan het ophalen over jouw tijd op SintLucas? Meld je dan aan voor onze community en blijf op de hoogte van SintLucas.