Hack-A-Fest: een samenkomst van technologie, hacking en innovatie

Bezoek Hack-A-Fest

Hack-A-Fest
Mel Raeven, student Creatieve Technologies, vindt dat Eindhoven zichzelf op het gebied van jongeren en technologie meer mag laten zien. Daarom organiseert hij op zaterdag 8 september samen met zijn vrienden, Dynamo en DOE JE DING Eindhoven de eerste editie van Hack-A-Fest: een multidisciplinaire samenkomst van technologie, hacking en innovatie.

“Met dit evenement willen wij technologie terugbrengen in de stad, mensen weer inspireren met technologie en laten zien wat wij kunnen”, aldus Mel. “Tijdens Hack-A-Fest brengen wij creatieve creaties van mensen onder de aandacht, zodat zij van elkaar kunnen leren en hierover kunnen discussiëren. Ook zijn er tijdens het evenement verschillende sprekers die vertellen over hun eigen ervaringen en inspiratie delen op het gebied van technologie.”

 

Heel spannend
Het is de eerste keer dat Mel een dergelijk evenement organiseert. “Het is ook heel spannend voor ons. Wij zijn daarom heel blij en dankbaar dat Dynamo ons de kans geeft om dit te organiseren.” In zijn studie Creatieve Technologies combineert Mel technologie, media en creatief denken en leert hij hoe je technologie op een creatieve manier kan toepassen in het leven. Tijdens Hack-A-Fest brengt hij dit in de praktijk: “Ik help vooral met het opzetten van de technische kant van het evenement, maar ik probeer ook te overzien wat er allemaal gebeurd en ik stuur mensen aan.”

 

Bezoek Hack-A-Fest en kom je op zaterdag 8 september onderdompelen in deze wereld bij Dynamo in Eindhoven. Entree is gratis, iedereen is welkom. Meer info: https://www.facebook.com/events/495004310963750/ 

Hack-A-Fest