SintLucas Start-up Festival 2019

Start-up festival

Proeven, ervaren en ontmoeten bij start-up festival SintLucas!

Kom jij woensdag 3 april ook naar het SintLucas start-up festival? Een inspirerend event waarop maar liefst 60 studentenbedrijven hun onderneming presenteren.

Het festival wordt een ontmoetingsplek voor ondernemers, studenten, ouders en relaties uit de regio. Het is dus niet alleen een fantastische kans om geïnspireerd te raken door de ideeën van onze aanstormende talenten, maar ook om onder het genot van een hapje en drankje bij onze foodtrucks nieuwe contacten te leggen met studenten en andere ondernemers.

Verschillende gastsprekers nemen je mee in hun eigen start-up proces. Ook kan je bij onze studenten een mooie LinkedIn foto laten maken, stemmen op de genomineerden voor start-up van het jaar en een rondleiding krijgen van studenten over het festival. Daar laten we je graag de nieuwste technieken zien waarmee we werken.

Gastsprekers:

 • Rob Hoekx (16.30 – 17.00 uur en 18.00 – 18.30 uur)
  Social influencer en één van de leden van het populaire YouTube-trio Smoare.

 

 • Zeynep Dag (18.45 – 19.15 uur)
  Succesvol schoenenontwerpster. Zeynep verkocht o.a. schoenen aan Beyoncé, Rihanna en Jennifer Lopez. Ook heeft zij een eigen winkel in Qatar en een showroom in Parijs.

 

 • Ermi van Oers (17.15 – 17.45 uur)
  Reality-productontwerper en oud-student is aanwezig met haar Living Light ontwerp waarmee planten energie opwekken.

 

 • De liefdesdokter (gehele dag)
  De Liefdesdokter is met een mobiele spreekkamer aanwezig om eerste hulp bij verbinden te verlenen aan alle startuppers. Iets nieuws beginnen vraagt namelijk om moed, lef en zelfvertrouwen. De liefdesdokter en haar mobiele brigade bieden een helpende hand en geven verhelderende inzichten tijdens het inloopspreekuur.

Je bent van harte welkom tussen 16.00 en 21.00 uur op onze locatie in Boxtel. Aanmelden voor dit event kan via deze link.  Zien we jou woensdag 3 april?

Het timetable en de plattegrond zijn hieronder te vinden

Timetable
plattegrond