SintLucas Online veiling

Online veiling voor het goede doel

Ezeltje

De decembermaand is weer begonnen en in deze periode willen wij namens SintLucas graag iets voor anderen doen. We organiseren een online veiling voor het goede doel! Het doel dat wij dit jaar hebben uitgekozen is Stichting Join us. Stichting Join us helpt jongeren die eenzaam zijn. Het lijkt misschien vanzelfsprekend dat jongeren vrienden hebben. Toch is er een grote groep jongeren in Nederland die zich alleen voelt. Join us is er voor deze jongeren! Zij brengen de jongen in contact met leeftijdsgenoten en helpen ze sociaal sterker te worden.

Eerstejaars studenten van de opleiding Ruimtelijk vormgeven en het Keuzedeel Ondernemerschap hebben tijdens de opdracht “Ruil je Rijk” met groot enthousiasme producten geruild die we tijdens de online veiling verkopen. Ze zijn begonnen met een pen van SintLucas en deze ruiden ze door binnen hun netwerk tot een gaaf eindproduct van akoestische gitaar tot gourmetstel en van pooltafel tot DJ-set!

Naast de geruilde producten verkopen we ook 100 prachtige pluche ezeltjes. Ezels zijn ook echte groepsdieren en zijn niet graag alleen. Geef jij een van deze eenzame ezeltjes een nieuw thuis?

Bekijk dan snel de online veiling via deze link

Ezeltje