SintLucas Dutch Design Week

Online Dutch Design Week 2020

DDW expo 2020

De Dutch Design Week (DDW) gaat dit jaar virtueel door en SintLucas doet mee met twee online exposities! Onze DDW online expo Betekenisvolle creativiteit en de online expo Creatief Vakman in samenwerking met Cibap vakschool voor vormgeving en Hout- en Meubileringscollege.

De expo Creatief Vakman toont werk van jonge talenten die producten op het snijvlak van design en ambacht creëren. In onze online DDW expo bekijk je verschillende betekenisvolle projecten van onze leerlingen en studenten. Ook is er in deze expo werk te zien  van studenten van onze Chinese partnerschool Suzhou Art & Design Technology Institute. Loop virtueel door de verschillende ruimtes waar werk tentoongesteld staat. Door op het werk te klikken kom je meer te weten over de maker en het proces.

Bekijk de online expo Creatief Vakman via deze link en de online DDW expo van SintLucas via deze link (werkt alleen via Google Chrome op de computer).

Bovendien tonen we aan de voorkant van het gebouw in Eindhoven diverse betekenisvolle projecten van onze studenten en leerlingen in de etalage.

De exposities zijn te zien tot en met zondag 25 oktober. Alvast veel kijkplezier!