Honderdste JOBaanvraag via SiNTLUCASNXT!

Student aan het werk

SiNTLUCASNXT is ontstaan vanuit de missie van SintLucas om de allerbeste creatieve opleider te zijn en te blijven. Bij NXT kunnen studenten van SintLucas échte opdrachten maken en zo praktijkervaring opdoen tijdens hun studie in een betaalde bijbaan. Ze maken vlieguren en komen meer te weten over de vraag in de creatieve industrie. NXT is dus het uitzendbureau dat creatieve studenten en bedrijven met elkaar verbindt.

Honderdste aanvraag
In augustus 2018 zijn we live gegaan en we kunnen zeggen dat het een succes is. De honderdste JOBaanvraag is binnengekomen. Modus AAN kwam bij ons terecht door een bericht op social media. Ze zijn een onderwijsbureau die de visie heeft dat je in de juiste modus moet staan om te kunnen groeien en je te kunnen ontwikkelen. Je moet AAN staan. Ze ontwerpen trainingen, workshops en studiedagen op maat en begeleiden het proces in geval van innovatie. Bovendien coachen ze op individuele basis. Ze gaan samenwerken met studenten van SintLucas.

Website pimpen
Modus AAN wil haar website verbeteren. Het mag allemaal wat moderner en aansprekender. Sandra van der Linden, trainer/coach bij modus AAN: “Wij geloven in groei en ontwikkeling, in fouten mogen maken en daarvan kunne leren. Ook geloven wij dat je gelukkiger wordt als je je talenten kunt benutten. Daarom bieden we studenten van SintLucas graag de kans om te groeien en hun talenten in te zetten!”. De aanvraag wordt deze week via Instagram (@sintlucasnxt) uitgezet. De reacties worden geïnventariseerd en gedeeld met de opdrachtgever. Zij kunnen dan aangeven met wie ze een gesprek willen en daarna kan de opdracht dan echt beginnen. Rianne van der Heiden, directeur SiNTLUCASNXT JOBS: “Het is ontzettend gaaf om te zien hoe studenten van SintLucas invulling geven aan de opdrachten. Dat is toch veel leuker én leerzamer dan een bijbaan in de supermarkt?!”.

Meer weten over SiNTLUCASNXT? Volg ons op Instagram en check onze website. Direct contact? Stuur een mail naar rianne@sintlucasnxt.nl of bel haar op +31 653640391.

SiNTLUCASNXT
Kickstart je carrière!

Ook het Eindhovens Dagblad schreef een mooi stuk over de honderdste aanvraag bij SiNTLUCASNXT. Lees hier het artikel.