Challenge4Charity

Challenge4Charity
Challenge4Charity

Het Challenge4Charity-team met Yoshua, Pim en Natali

Tweedejaars studenten Media- en evenementenmanagement werken voor het vak Creativity aan een opdracht voor het goede doel. Yoshua Nahar bedacht samen met medestudenten Pim Vissers en Natali Pula Challenge4Charity. “We willen op een andere manier dan gebruikelijk is geld op halen voor het goede doel.”

De drie studenten hebben zelf al een aantal uitdagingen bedacht. Ook kun je via hun profiel op Instagram er eentje aandragen en die voeren ze dan uit. “We hebben het er van tevoren wel met zijn drieën over gehad wat onze limiet is”, vertelt Yoshua. “Mijn hoofd kaal scheren, dat ga ik echt niet doen. Maar verder maakt het mij niet uit. Het mag best een beetje extreem zijn. Dat spreekt ook aan en daar kunnen we geld mee ophalen.”

Ze hebben twee weken om de challenges uit te voeren. Het profiel op Instagram is al best vaak bezocht, alleen heeft het nog niet tot hoge bedragen geleid. “Er is nog te weinig geboden. We willen wel een behoorlijk bedrag, voordat we de challenge uit gaan voeren.” De drie studenten streven ernaar om minimaal tweehonderd euro op te halen met hun actie.