SintLucas

André Gehring wordt tweede bestuurder SintLucas

Vanaf 1 augustus gaat SintLucas verder met een tweehoofdig bestuur. Reden hiervoor is de bestuurlijk opgave waar SintLucas voor staat richting 2025, waarin de organisatie en de verbinding met de complexe omgeving om doorontwikkeling vragen.

De raad van toezicht van SintLucas is blij met de benoeming van André Gehring die vanaf augustus gaat samenwerken met Ruud Rabelink in een collegiaal bestuur om de ambities van SintLucas te realiseren. De portefeuilleverdeling tussen Ruud en André zal de komende weken worden bepaald.

André is momenteel nog directeur van de Academie voor Industrie en Informatica bij Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. Naast inhoudelijke expertise en ruime leiderschapservaring beschikt André over een groot netwerk in de maak- en creatieve industrie in Noord-Brabant.

Gerdy Harteveld, voorzitter raad van toezicht SintLucas: “We hebben in André iemand gevonden met een duidelijke visie, die weet te verbinden en daarbij mensen ruimte geeft. We verheugen ons op zijn komst en wensen hem veel succes.”

Ruud: “Samen met medewerkers en in co creatie met het werkveld gaan we uitvoering geven aan onze strategische visie2025 die half augustus wordt vastgesteld. André kent de dynamiek van het beroepsonderwijs, de uitdagingen waar we mee te maken hebben en de kansen die er liggen. Dit maakt hem een goede sparringpartner voor mij en voor de organisatie”.

André: "Ik kijk er naar uit om de medewerkers te ontmoeten en samen met Ruud de hoge kwaliteit van de opleidingen van SintLucas te behouden of zelfs uit te bouwen en te werken aan de realisatie van de strategische koers richting 2025."

Andre Gehring