SintLucas Training

Adobe up-to-date training

Kennis updaten

Training Adobe Photoshop

Ben je al een ervaren gebruiker van Adobe Illustrator, Photoshop en Indesign? Maar is je kennis verouderd en zou die wel een oppepper kunnen gebruiken? Dan is de up-to-date training iets voor jou.

Wees bij de tijd met de up-to-date Adobe training! Meld je dan aan via dit formulier. Heb je een vraag? Mail deze naar info@sintlucasnext.nl.

Wanneer: volgt na de zomervakantie
Waar: Microlab Eindhoven
Aantal deelnemers:
minimaal 6 maximaal 12
Kosten: 499,- btw vrij
Aanmelden: via dit formulier
Bewijs van deelname

Voor deze training is het van belang dat de basisvaardigheden voor het werken met de programma’s aanwezig zijn.

What’s NXT?

Word een Adobe Certified Associate. Dit is een door de industrie erkend certificaat dat je bekwaamheid aantoont in Adobe-gereedschappen voor digitale communicatie. Door een Certified Associate te worden onderscheidt je je van andere professionals en breidt je je carrièrekansen uit. Laat op LinkedIn zien dat je up-to-date,  nadat je je examen behaald hebt, koppel je dit aan je account.

De Adobe Certified Associate examens zijn beschikbaar voor:

  • Photoshop
  • Illustrator
  • After Effects
  • Premiere Pro
  • InDesign
  • Dreamweaver
  • Animate

Ben je een gevorderd Adobe gebruiker en wil je graag een ACA certificaat behalen, geef onder vermelding van ACA en betreffende programma je naam en achternaam door aan Ronald den Bekker via llo@sintlucasnxt.nl . Van Ronald ontvang je accountgegevens om te oefenen en spreek je een examendatum af wanneer jij er klaar voor bent. Doe je de voorbereiding hierop liever niet alleen, laat het Myzet weten onder vermelding van ACA via info@sintlucasnext.nl.

Studenten aan het werk