Unlit Studio

Wil je klanten sneller visueel overtuigen? Ontdek Unlit Studio.

Transformeer met geavanceerde gametechnologie eenvoudig ideeën in realistische 3D-woonruimtes, inclusief meubels en decor. Verleg je creatieve grenzen met Unlit Studio’s naadloze ontwerpervaring.

Prijs

  • €295,- btw vrij

Startmoment(en) en duur

  • Startmoment: dinsdag 11 juni2024

  • Een klassikale dag ca. 3 uur

Locatie en starttijd

  • SintLucas, Boxtel

  • 18:00 uur

Minimum- en maximumaantal deelnemers

  • 6 tot 10 deelnemers

Inclusief

  • Koffie/thee & water

  • Certificaat

Wat leer ik?

Met Unlit Studio creëer je in een handomdraai een levensechte 3D-woonruimte, compleet met meubelen en decoratie. En dankzij het gebruik van geavanceerde technologie uit de gamewereld kan dat sneller, gebruiksvriendelijker en realistischer dan met de bekende pakketten voor ontwerp en roomplanning.

Unlit is geschikt voor interieurprofessionals en bouwprofessionals. Denk hier met name aan woonwinkels, stylisten, (interieur) architecten, makelaars en bouwbedrijven. In de training leer je alles wat je nodig hebt om met Unlit een ontwerp neer te kunnen zetten. Je gaat vertrouwd raken met het programma zodat je het goed in kan zetten in je dagelijkse werkzaamheden.

Trainingsmateriaal

Tijdens de training kun je gebruik maken van de Unlit Professional licentie. Daarna dien je een eigen licentie van Unlit aan te schaffen. Klik hier voor de licenties en klik hier voor de hardware eisen. Een alternatief op het aanschaffen van een laptop is Shadow (maandelijks opzegbaar).

Voorafgaand krijg je toegang tot de online leeromgeving om kennis te maken met de basisprincipes van Unlit Studio en om je voor te bereiden op de meer geavanceerde training. Deze voorafgaande training is essentieel om het meeste uit de training te halen, dus zorg ervoor dat je deze volgt voordat je naar de klassikale training komt.

 

Een inschrijving is definitief

Wanneer je jezelf inschrijft via bovenstaand formulier is je inschrijving definitief.

Minimum & maximum aantal deelnemers

Trainingen kennen een minimum- en maximumaantal deelnemers. Zodra er voldoende deelnemers zijn hoor je direct of de training doorgaat. Wanneer een training niet doorgaat nemen we je inschrijving mee naar de eerstvolgende startdatum. Wel zo makkelijk. Door de kleine groepen blijft persoonlijke aandacht voor jou als deelnemer gegarandeerd.

 

Certificaat

Je ontvangt aan het einde van de training (bij het voldoende afronden van de eindopdracht en voldoende aanwezigheid) een NEXT by SintLucas certificaat.