Blender Pro

Blender is een gratis 3D programma dat inmiddels al bijna 30 jaar bestaat en in de laatste jaren flink gegroeid is in populariteit.

Dat is grotendeels te danken aan de groei die het programma doormaakt heeft waardoor het goed concurreert met betaalde alternatieven. De Blender community is een van de meest actieve 3D groepen waar altijd iets nieuws te leren is en veel inspiratie te vinden is. Door de toegankelijkheid en sterke community is Blender een uitstekend programma om in de wereld van 3D te duiken. 

Prijs

 • €649,- btw vrij

Startmoment(en) en duur

 • Startmoment: woensdag 24 april 2024

 • 4 weken, per week een klassikale dag c.a. 3,5 uur

Locatie en tijd

 • Microlab, Eindhoven

 • 18:00 uur

Minimum- en maximumaantal deelnemers

 • 6 tot 10 deelnemers

Inclusief

 • Koffie/thee & water

 • Certificaat

Wat leer ik?

In deze gevorderde training zul je tips en tricks leren voor het maken van complexe 3D modellen, belichting en renders. Ook maak je kennis met nieuwe tools zoals Geometry Nodes en leer je hoe je deze kunt gebruiken in je eigen workflow.

Wat kan ik na blender training?

Na deze training kun je de nieuwe functies van Blender inzetten in jouw workflow om sneller en betere visualisaties te maken. Verder is er een verdieping in modeleer en rendertechnieken om jouw ontwerp naar een nieuw niveau te brengen. Deze vaardigheden openen veel nieuwe mogelijkheden. Bijvoorbeeld het maken van een visualisatie voor een klant of een ontwerp klaar te maken voor 3D print.

Trainingsmateriaal

Om deel te nemen aan dit trainingsprogramma heb je een eigen laptop en een licentie van Blender nodig. Heb je geen licentie? Download deze dan via deze link.

Vereisten Laptop

 • Windows of Mac
 • Processor: 2,3 GHz Dual-Core Intel Core i5
 • RAM: 8 GB 2133 MHz LPDDR3

Minimum & maximum aantal deelnemers

Trainingen kennen een minimum- en maximumaantal deelnemers. Zodra er voldoende deelnemers zijn hoor je direct of de training doorgaat. Wanneer een training niet doorgaat nemen we je inschrijving mee naar de eerstvolgende startdatum. Wel zo makkelijk. Door de kleine groepen blijft persoonlijke aandacht voor jou als deelnemer gegarandeerd.

Een inschrijving is definitief

Wanneer je jezelf inschrijft via onderstaand formulier is je inschrijving definitief.

 

Certificaat

Je ontvangt aan het einde van de training (bij het voldoende afronden van de eindopdracht en voldoende aanwezigheid) een Next by SintLucas certificaat.

De trainer

Richard Saffrie opgeleid als 3D visual artist bij BUas en met werkervaring als 3D generalist in de games industrie heeft Richard al meer dan 10 jaar ervaring als 3D artist. In zijn vrije tijd sleutelt hij graag aan 3D printers en werkt hij aan virtuele werelden en procedurele 3D kunst. Bij SintLucas is Richard te vinden in de digitale werkplaats waar hij zich bezighoudt met technologische ontwikkelingen en 2D/3D print.