Ik start mijn carrière

Haal het beste uit de start van je carrière in het onderwijs.

Als je nieuw bent in het werkveld, wil je het liefst op je gemak ontdekken wat jij nu echt leuk vindt. Ook wil je de ruimte hebben om te groeien, want je leert een vak pas echt in de praktijk. Bij SintLucas garanderen we dat je het maximale uit jezelf haalt.

 

Jouw frisse blik is voor ons een inspiratie

Dat je zelf net uit de schoolbanken komt, is superhandig. Je weet namelijk precies wat onderwijs leuk maakt en wat leerlingen en studenten motiveert. Hiermee stimuleer je de creativiteit van de nieuwe generatie creators én inspireer je collega’s om eens te experimenteren met andere werkvormen. Als dank voor jouw frisse blik bieden wij je graag de kans om je eigen talenten verder te ontwikkelen, te ontdekken waar jij blij van wordt in je werk en om je kennis en vaardigheden te verbreden. Met een opleiding of training of met ondersteuning van je collega’s. En dat allemaal in een rol waarin je direct van betekenis bent voor de maatschappij, omdat je bijdraagt aan de ontwikkeling van de creators van de toekomst. Beter kan het niet!

Een collega over ontdekken en groeien in je werk

Volgens Kim worden je kwaliteiten bij SintLucas echt gezien en krijg je ruimte om te experimenteren en ervaren.

Lees haar verhaalLees haar verhaal

In welke rol wil jij jouw frisse blik inzetten?

Sta je te springen om jouw talenten optimaal te laten groeien en je nieuwe collega’s te voorzien van creatieve inspiratie?

Bekijk onze vacaturesBekijk onze vacatures