Buiten het onderwijs

Van bedrijfsleven naar onderwijs: ga voor betekenis

Ben je een ster in jouw vak? Maar mis je het gevoel dat je met jouw inzet écht iets voor anderen betekent? Dan moet je bij SintLucas zijn. Hier stimuleer je niet alleen de creativiteit van de nieuwe generatie creators, maar help je ook je collega’s en het werkveld vooruit.

 

Inspireer anderen met jouw vakkennis

Jij weet wat er speelt in het werkveld en dat is top! Hierdoor weet je namelijk precies wat de leerlingen en studenten van SintLucas in de praktijk nodig hebben. Ook je collega’s laten zich graag door je inspireren. Jouw inzichten prikkelen hun creativiteit, waardoor zij zich optimaal kunnen inzetten voor de groei van leerlingen en studenten. Daarnaast ben je ook nog eens van betekenis voor het werkveld. Je zorgt tenslotte voor een nieuwe generatie creators die in de toekomst in het werkveld aan de slag gaat. Hierbij verrijk je het onderwijs met creatieve opdrachten voor echte organisaties, waarmee je het werkveld vooruithelpt. Bij SintLucas ben jij dus echt van waarde!

Een collega over écht van betekenis zijn

Je bent vast benieuwd naar betekenisvolle succesverhalen. Janneke vertelt wat voor moois haar werk oplevert.

Lees haar verhaalLees haar verhaal

In welke rol past jouw vakkennis?

Kun je niet wachten om jouw vakkennis in te zetten om leerlingen en studenten, collega’s en het werkveld vooruit te helpen?

Bekijk onze vacaturesBekijk onze vacatures