In het onderwijs

Zet jouw visie over het allerbeste onderwijs in bij SintLucas.

Goed onderwijs hangt volledig af van de mensen die dit onderwijs bieden. Ook van jou dus. Daarom vinden we bij SintLucas jouw unieke eigenschappen, creativiteit en persoonlijke ideeën over het beste onderwijs superbelangrijk.

 

De plek waar je je creatieve zelf kunt zijn

Hoe jij je kennis met studenten en collega’s deelt, dat bepaal je bij SintLucas helemaal zelf. Juist jouw persoonlijkheid, ervaring en talenten vormen voor hen een grote inspiratiebron. Jij bent de aanjager van hun creativiteit, waardoor zij groeien in hun vak en als persoon. Zo bereid je de nieuwe generatie creators succesvol voor op hun toekomst in het werkveld en help je collega’s om op hun manier samen met jou het beste onderwijs te verzorgen. En wil je jouw unieke talenten verder ontwikkelen? Dan krijg je alle ruimte om een training of opleiding te volgen. Of leer van de bijzondere kennis en ervaring van je collega’s!

Een collega over zijn rol als aanjager van creativiteit

Jezelf mogen zijn bij SintLucas, hoe uit zich dat? Anco geeft je een duidelijk beeld.

Lees zijn verhaalLees zijn verhaal

In welke rol kun jij jezelf zijn?

Ben je helemaal overtuigd dat SintLucas dé plek voor jou is en lijkt het je geweldig om jouw creativiteit in te zetten voor het allerbeste onderwijs?

Bekijk onze vacaturesBekijk onze vacatures