SintLucas Inspiratiesessie

Inspiratiesessie Professioneel innoveren kun je leren

Inspiratiesessie: Professioneel innoveren kun je leren

Jij hebt een idee, maar weet je niet welk probleem je ermee oplost of loop je rond met een probleem maar kom je niet toe aan het vinden van een oplossing? Schrijf je dan in voor de inspiratiesessie Professioneel innoveren kun je leren.

Tijdens deze sessie leer je het proces om tot nieuwe, bruikbare en echt innovatieve oplossingen te komen. Je eigen organisatie is daarvoor je referentiekader, rekening houdend met de veranderende wereld waarin we leven. Je leert stap voor stap problemen te observeren, analyseren en aan de hand van verschillende creatieve technieken kom je tot een oplossing. Onder inspirerende leiding breng je deze problemen in kaart en formuleer je het gewenste resultaat. Leer denken in (niet voor de hand liggende) oplossingen voor jouw innovaties! De sessie is een aanzet om jouw organisatie toekomstbestendiger te maken!

Voor wie?

De inspiratiesessie is voor ondernemers, iedereen die met vernieuwing en klantgericht werken binnen een organisatie te maken heeft. Je hoeft geen specifieke vooropleiding te hebben.

Wanneer: 28 maart van 18:00 uur tot 21:00 uur
Waar: Microlab Eindhoven
Aantal deelnemers: minimaal 6 maximaal 15
Prijs: € 25
Aanmelden: via dit formulier 

Aula Eindhoven