Werken bij SintLucas

SintLucas als werkgever

SintLucas is hét Portaal van de creatieve industrie

Atrium VMBO

SintLucas begeleidt creatieve talenten naar een mooie toekomst in de creatieve industrie. We creëren kansen om toekomstdromen waar te maken. Niet alleen voor leerlingen en studenten. Ook voor medewerkers, bedrijven en andere partners. En we verwachten dat zij dat zelf ook doen voor anderen. Klik hier als je meer wilt lezen over onze missie, visie en strategie.

Met trots delen wij onze SintLucas film ‘Creating Opportunities’. Een film die op creatieve en vernieuwde wijze laat zien wie wij zijn en waar wij voor staan. Bekijk hieronder onze film.

Moodfilm

Bij ons word je niet in het diepe gegooid!

Als je bij ons komt werken, dan word je goed begeleid in ons speciale onboardingtraject. Wij organiseren een uitgebreide introductie waarbij we je koppelen aan een buddy. Je buddy maakt je wegwijs in onze organisatie en cultuur.  En je kunt, wanneer je wat extra ondersteuning nodig hebt, gebruik maken van onze coaches.

“Ik hoor meer het kan, dan het kan niet bij SintLucas.”

Mark Heeren, docent vormgeving, media en technologie.

Mark Heeren

"Inspireren is belangrijker dan instrueren. Ik geef mijn leerlingen de vrijheid om met hun fantasie aan de slag te gaan."

Jeroen Duijf, docent tekenen vmbo.

Student en docent aan het woord

“Ik wil jonge mensen graag zinvolle kennis geven”

Een student die vragen stelt aan een docent. Vakinhoudelijke en persoonlijke vragen komen op tafel. Deze keer vuurt Felix van Loon, tweedejaars student Creative technologies zijn vragen af op Pieter van Klaveren, docent bij dezelfde opleiding.

Lees hier het verhaal van Felix en Pieter

Contactinformatie

Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt. Dit kan door een mail te sturen naar sollicitaties@sintlucas.nl.

Biologie VMBO