Werken bij SintLucas

SintLucas als werkgever

SintLucas begeleidt creatieve talenten naar een mooie toekomst én draagt daarmee bij aan betekenisvolle creativiteit in de veranderende samenleving.

SintLucas begeleidt creatieve talenten naar een mooie toekomst in de creatieve industrie. We creëren kansen om toekomstdromen waar te maken. Niet alleen voor leerlingen en studenten. Ook voor medewerkers, bedrijven en andere partners. En we verwachten dat zij dat zelf ook doen voor anderen. Klik hier als je meer wilt lezen over onze missie, visie en strategie.

Met trots delen wij onze SintLucas film ‘Creating Opportunities’. Een film die op creatieve en vernieuwde wijze laat zien wie wij zijn en waar wij voor staan. Bekijk hieronder onze film.

Moodfilm

Bij ons word je niet in het diepe gegooid!

Als je bij ons komt werken, dan word je goed begeleid in ons speciale onboardingtraject. Wij organiseren een uitgebreide introductie waarbij we je koppelen aan een buddy. Je buddy maakt je wegwijs in onze organisatie en cultuur.  En je kunt, wanneer je wat extra ondersteuning nodig hebt, gebruik maken van onze coaches.

“Ik hoor meer het kan, dan het kan niet bij SintLucas.”

Mark Heeren, docent vormgeving, media en technologie.

Mark Heeren

"Inspireren is belangrijker dan instrueren. Ik geef mijn leerlingen de vrijheid om met hun fantasie aan de slag te gaan."

Jeroen Duijf, docent tekenen vmbo.

Docent aan het woord

"Het is geweldig om te zien hoe we online elkaar stimuleren om op creatieve wijze het onderwijs van de toekomst vorm te geven."

Femke van Assouw , docent creativity, over online onderwijs.

Lees hier het verhaal van Femke
Femke van Assouw
Student en docent aan het woord

“Het leukste aan mijn vak zijn de studenten"

Wat wil je als student nu altijd al weten van die ene docent. In deze rubriek krijgen studenten de kans om een docent het hemd van het lijf te vragen.  In dit verhaal lees je de vragen van eerstejaars studente Jessica Berkers die zij stelt aan Maud van Wijlick, docente creativity en personality bij de opleiding Media- en evenementenmanagement.

Lees hier het verhaal van Jessica en Maud
Jessica en Maud

Contactinformatie

Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt. Dit kan door een mail te sturen naar sollicitaties@sintlucas.nl.