Voor decanen

Alles wat je wilt weten om je leerlingen voor te bereiden op de stap naar een creatieve beroepsopleiding.

Studenten in lokaal

Wij leiden vormgevers op.

Vormgevers is een breed begrip en ons aanbod is divers: van hoedenmaker tot game artist, van grafisch vormgever tot podium- en evenemententechnicus. Bij sommige opleidingen ligt de nadruk op bedenken en ontwerpen. Bij andere opleidingen ligt de focus op ontwerpen en maken.

Aanmelden

Aanmelden voor een mbo-opleiding bij SintLucas kan vanaf 2 november 2020, 09.00 uur Meer informatie over de aanmeldprocedure staat op deze pagina.

Kennismaken met SintLucas kan op verschillende manieren:

(online) Open Dagen

Leerlingen en ouders/verzorgers zijn welkom in Boxtel en Eindhoven op:

  • Zondag 11 oktober 2020 tussen 09.30 en 17.00 uur  (in tijdvakken) MBO
    Door het coronavirus (COVID-19) mogen wij slechts een beperkt aantal bezoekers toelaten tijdens onze open dag op 11 oktober. Wij zouden graag iedereen ontvangen, maar gezien de maatregelen is dit helaas niet mogelijk. Vandaar dat wij onze deuren alleen openen voor hen die volgend schooljaar aan een nieuwe vervolgstudie beginnen, omdat zij dit schooljaar al een keuze moeten maken.Om iedereen tegemoet te komen, bieden we als alternatief een online open dag aan. Graag nemen we je zo mee in onze school en langs al onze opleidingen, zodat ook jij je ook alvast kunt voorbereiden op je volgende studiekeuze in deze turbulente tijd!Klik hier om jezelf aan te melden voor online (online) open dag. Voor zowel de fysieke open dag als de online open dag is het nodig jezelf aan te melden.

 

  • Zaterdag 23 januari 2021 tussen 10.00 en 16.00 uur VMBO&MBO
    Meer informatie over onze (online) open dag volgt.

Tijdens open dagen zijn studenten aan het werk in onze leeromgevingen. Er zijn presentaties en demonstraties en bezoekers kunnen vragen stellen aan studenten en docenten. Proef de sfeer door in onze gebouwen rond te lopen, eventueel onder begeleiding van een student.

Meeloopdagen

Een halve dag meelopen bij de opleiding waar je meer over wilt weten. In het najaar organiseren we meeloopdagen voor leerlingen in het eindexamenjaar van vmbo/havo. In het voorjaar krijgen de leerlingen uit 3 vmbo of 4 havo de kans om mee te lopen. De invulling verschilt per studierichting. Leerlingen kunnen zich aanmelden via deze link. Daarna ontvangen ze alle informatie over het programma van de meeloopdag.

Na SintLucas

Bekijk hier waar oud-studenten na hun opleiding bij SintLucas terecht zijn gekomen.

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je contact opnemen met Iris Voets via i.voets@sintlucas.nl.