SiNTLUCAS VMBO

Groep 8

Je gaat binnenkort een middelbare school kiezen. Dit doe je niet zomaar. Het is belangrijk dat je een school kiest die bij je past én waar jij je thuis voelt. Daarom geven wij je graag meer informatie en organiseren wij een aantal activiteiten voor jou en voor je ouder(s)/verzorger(s) om SintLucas beter te leren kennen.

Profiel SintLucas

SintLucas is een creatief vmbo waar groei voorop staat. We zijn een kleinschalige, veilige school waar je gezien en gehoord wordt en waar je jezelf mag zijn. Samen met zo’n 500 vmbo-leerlingen en 50 docenten ontwikkel je je eigenheid en zelfvertrouwen.

We stimuleren een open houding, creatief talent en doorzettingsvermogen. De kern van het onderwijs is dat onze leerlingen en medewerkers met trots en plezier werken aan de vervulling van hun passie.

We besteden veel aandacht aan een goede algemene theoretische basis. Ons grootste belang is dat leerlingen succesvol doorstromen naar passend (creatief) vervolgonderwijs. Voor álle leerlingen geldt dat SintLucas ze begeleidt naar de juiste plek!

Kijk hier als je meer wilt weten over ons onderwijs.

Dit zegt de Inspectie van het onderwijs over ons!

VMBO lokaal

Kennismakingsactiviteiten

Open Dag
Bezoek onze Open Dag op zaterdag 25 januari 2020 op onze locatie in Eindhoven.

Proeflessen
Tijdens proeflessen, die in de avond plaatsvinden, maak je kennis met onze vmbo-opleiding. Je bent van harte welkom samen met je ouder(s)/verzorger(s). Jij gaat lekker aan de slag met een aantal opdrachten, ondertussen krijgen jouw ouder(s)/verzorger(s) meer informatie over onze school en opleiding. Ze krijgen een rondleiding en komen bij de proeflessen kijken. De proeflessen worden georganiseerd op:

  • 7 november 2019
  • 21 november 2019
  • 28 november 2019
  • 16 januari 2020
  • 13 februari 2020
  • 26 maart 2020 (groep 7)
  • 11 juni 2020 (groep 7)

Meld je hier aan voor een proefles.

Aanmelding en toelating

Alle informatie over de aanmelding, de toelatingsprocedure vind je hier. Heb je vragen over de aanmelding en toelating, we horen het graag via intake-vmbo@sintlucas.nl.