SiNTLUCAS VMBO

Groep 8

Je leest hier meer over de activiteiten die wij organiseren zodat jij en jouw ouder(s)/verzorger(s) SintLucas beter kunnen leren kennen.

SintLucas VMBO

Je gaat binnenkort een middelbare school kiezen. Dit doe je niet zomaar. Het is belangrijk dat je een school kiest die bij je past én waar jij je thuis voelt. Daarom geven wij je graag meer informatie en organiseren wij een aantal activiteiten voor jou en voor je ouder(s)/verzorger(s) om SintLucas beter te leren kennen.

Profiel SintLucas

SintLucas is een creatief vmbo waar groei voorop staat. We zijn een kleinschalige, veilige school waar je gezien en gehoord wordt en waar je jezelf mag zijn. Samen met zo’n 500 vmbo-leerlingen en 50 docenten ontwikkel je je eigenheid en zelfvertrouwen.

We stimuleren een open houding, creatief talent en doorzettingsvermogen. De kern van het onderwijs is dat onze leerlingen en medewerkers met trots en plezier werken aan de vervulling van hun passie.

We besteden veel aandacht aan een goede algemene theoretische basis. Ons grootste belang is dat leerlingen succesvol doorstromen naar passend (creatief) vervolgonderwijs. Voor álle leerlingen geldt dat SintLucas ze begeleidt naar de juiste plek!

Dit zegt de Inspectie van het onderwijs over ons!

Kennismakingsactiviteiten

Proeflessen
Tijdens onze proeflessen maak je kennis met onze vmbo-opleiding op onze locatie in Eindhoven. Jij gaat lekker aan de slag met een aantal opdrachten. Ondertussen krijgt jouw ouder(s)/verzorger(s) informatie over onze school en opleiding. Geef je hier op voor een proefles.

Online kennismaken
Maak hier online kennis met SintLucas en bekijk algemene voorlichting en de filmpjes waarin leerlingen en docenten meer vertellen over onze school en de vakken.

Volg @sintlucasvmbo op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van al onze updates!

Aanmelding en toelating

Alle informatie over de aanmelding, de toelatingsprocedure vind je hier. Heb je vragen over de aanmelding en toelating, we horen het graag via intake-vmbo@sintlucas.nl.