SintLucas startup festival 2020

Het SintLucas startup festival is een inspirerend event waarop maar liefst 64 studentenbedrijven hun onderneming presenteren.

DSC_0029

Update 14 mei 2020:

Gezien de huidige omstandigheden rondom het coronavirus heeft SintLucas helaas moeten besluiten het SintLucas startup festival die gepland stond op 17 juni dit jaar definitief niet door te laten gaan. Wij volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM die aangeven dat evenementen met grote groepen personen niet zijn toegestaan.

De gezondheid en veiligheid van onze studenten, medewerkers en alle bezoekers van dit event staan voorop. We hopen met dit besluit duidelijkheid te geven aan alle betrokkenen. Hopelijk zien we iedereen volgend jaar op het SintLucas startup festival!

 

SintLucas startup festival

Zet woensdag 17 juni 2020 maar vast in je agenda want op deze dag presenteren 64 groepjes studenten hun eigen studentbedrijf (startup) tijdens het SintLucas startup festival! Het SintLucas startup festival is een inspirerend event, een ontmoetingsplek voor ondernemers, studenten, ouders en relaties. Tijdens dit event kan je luisteren naar interessante sprekers, maar zelf ook netwerken onder het genot van een hapje en een drankje! We zien je graag op 17 juni! Meer informatie en het programma volgt.

Volg het SintLucas startup festival ook op Facebook en Instagram!

Terugblik Start-up festival