MBO-opleidingen

Onze mbo-opleidingen zijn uniek. Waar de rest stopt, gaan wij door. Dromers, denkers, ontwerpers, makers: ze beginnen allemaal hier. We leren jou zien wat nog geen vorm heeft. Bouwen wat nog niet bestaat. Dit is een plek om te leren, te ondernemen, te creëren.

Bij de opleidingen die vallen onder de clusters Vormgeven & ambacht, Ruimtelijk vormgeven en Vormgeven, media & technologie start je in een oriëntatiefase. Binnen het cluster Evenementenmanagement & mediaproductie start je meteen met de opleiding van je keuze.

Keuzedelen

Je opleiding bij SintLucas is nog niet helemaal van begin tot einde uitgestippeld. Een deel van je opleiding vul je zelf in. Bijvoorbeeld met keuzedelen. Hiermee kan je jezelf verdiepen in een onderwerp of jouw kennis juist verbreden.

Meer informatie
keuzedelen

Ons onderwijs

De kern van ons onderwijs is dat je werkt aan de vervulling van jouw ambities. En dat je tijdens de opleiding jouw talent verder ontwikkelt.

Meer informatie
Student en docent

Begeleiding

Tijdens de opleiding bij SintLucas dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. En daar begeleiden we jou natuurlijk in.

Meer informatie
Student VPRM

MBO

Onze gebouwen

MBO

Aanmelden meeloopdag

MBO

Aanmelden opleiding