MBO-opleidingen

Onze mbo-opleidingen zijn uniek. Waar de rest stopt, gaan wij door. Dromers, denkers, ontwerpers, makers: ze beginnen allemaal hier. We leren jou zien wat nog geen vorm heeft. Bouwen wat nog niet bestaat. Dit is een plek om te leren, te ondernemen, te creëren.

Onze opleidingen zijn verdeeld in vier clusters: Vormgeven & Ambacht, Ruimtelijk Vormgeven, Vormgeven, Media & Technologie en Beeld & Geluid. Afhankelijk van het cluster dat je kiest start je in een oriëntatiefase.

Open dag 5 november
Zoek jij extra uitdaging?

Volg een van de bacheloropleidingen van SintLucas

Volg je bij SintLucas de niveau-4 opleiding Ruimtelijk vormgeven of de opleiding Mediavormgeven, AV-specialist of Fotografie, dan kun je vanaf het derde jaar kiezen voor de Bachelor Visual Communication of de Bachelor 3D Design (alleen voor studenten Ruimtelijk vormgeven). Dit is een verdieping van je opleiding. In het derde jaar van je opleiding krijg je drie dagdelen in de week lessen in het Engels en bereid je jezelf voor op de bachelor. In het vierde jaar ga je vijf dagen in de week aan de slag met de bachelor. De lessen volg je bij SintLucas in het Microlab in Eindhoven.

Bachelor Visual Communication 3D Design
Expositie Bachelor

Informatie aanvragen

Klik op onderstaande button en vraag een informatie aan.

Informatie aanvragen
Student aan het werk

Keuzedelen

Je opleiding bij SintLucas is nog niet helemaal van begin tot einde uitgestippeld. Een deel van je opleiding vul je zelf in. Bijvoorbeeld met keuzedelen. Hiermee kan je jezelf verdiepen in een onderwerp of jouw kennis juist verbreden.

Meer informatie
keuzedelen

MBO

Aanmelden meeloopdag

MBO

Ons onderwijs

MBO

Onze gebouwen