Werken bij SintLucas

Zo werken wij samen

Onze kernwaarden groei, eigenheid, plezier, zelfvertrouwen en trots vormen de basis voor de manier waarop wij met elkaar omgaan en samenwerken.

Dit vinden onze medewerkers

Loes Griffioen, docent vmbo:“Ik mag in mijn handen klappen dat ik hier mag werken. Ik ben in een onwijs warm bad terecht gekomen.”

Kernwaarden

Onze kernwaarden groei, eigenheid, plezier, zelfvertrouwen en trots vormen de basis voor de manier waarop wij met elkaar omgaan en samenwerken.

Loes Griffioen
Loes Griffioen
Als je goed kijkt zie je overal kansen om te groeien

Groei

Groei is wat ons drijft. Steeds meer kunnen, durven en begrijpen. Jezelf uitdagen en elkaar stimuleren horen daarbij. Maar ook gewoon nieuwsgierig zijn. Even stilstaan om helderheid te krijgen. Jezelf verwonderen en nieuwe dingen willen uitproberen. Als je goed kijkt, zie je overal kansen om te groeien.

Wie je bent is wat jou bijzonder maakt

Eigenheid

Anders mogen zijn. Anders durven zijn. Ontdekken wat je wilt. SintLucas wil een school zijn waar je jouw persoonlijke talenten optimaal kunt ontwikkelen. Waar je dingen op jouw manier kunt doen. Zodat je jezelf herkent in het werk dat je maakt. En je een eigen plek verovert in de creatieve wereld.

Eigenheid
Doe wat je blij maakt

Plezier

Als je plezier hebt in wat je doet, dan gaat het bijna vanzelf. Doe dus zoveel mogelijk dingen waar je hart sneller van klopt. Het liefst samen met anderen. Want samen met plezier ergens aan werken is nog leuker en je bereikt vaak meer.

Plezier
Omarm jezelf en niets houdt je tegen

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is een kostbaar juweel. Het brengt je daar, waar je heen wilt. Het laat je dingen doen, die je nooit eerder deed. Dus koester het. En laat het door niets of niemand afpakken. Als je gelooft in jezelf kan niets je tegenhouden

Zelfvertrouwen
Ga voor dat grootse gevoel en geniet

Trots

Wij zien je graag trots op jezelf en op anderen. Want dat betekent dat je goed bezig bent. Dat je je talenten ontwikkelt. Dat je geniet. Trots is een krachtige drijfveer. Het geeft je de energie om ergens voor te gaan. En de motivatie om door te zetten als je nog een weg te gaan hebt.

Trots
Het verhaal van Loet van Eijk

"Hier voel ik me thuis"

Loet van Eijk doet dit jaar eindexamen op het vmbo. En hij blijft nog even bij ons. Na de zomer start hij met Vormgeven, media & technologie. Waarom spreekt SintLucas hem zo aan?

Lees hier het verhaal van Loet
Loet van Eijk

Contactinformatie

Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt. Dit kan door een mail te sturen naar sollicitaties@sintlucas.nl.