Proeflessen

Proeflessen zijn bedoeld voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool. Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor een proefles. Na het invullen van jouw gegevens verschijnen de beschikbare proeflessen.

SintLucas VMBO

Let op: per proefles kan je jezelf opgeven voor een type workshop (MakeyMakey, Byor of Greenscreen). Op de workshop na is de inhoud van iedere proefles hetzelfde. Het is dus niet nodig om jezelf voor meer dan een proefles in te schrijven. Na het invullen van jouw gegevens verschijnen de beschikbare proeflessen. De proeflessen voor groep 8 hebben al plaatsgevonden. We organiseren dit schooljaar geen proeflessen meer voor groep 8. Ook de proeflessen voor groep 7 voor dit schooljaar zijn vol. Volgend schooljaar organiseren we weer nieuwe proeflessen. Je kan jezelf nog wel aanmelden voor een workshop bij SintLucas. Meer informatie over de workshops kan je vinden op deze pagina.

Let op: Staat jouw opleiding hier niet bij? Dan is de inschrijftermijn verstreken of dan zitten deze data vol. Voor meer informatie kun je contact opnemen middels het volgende e-mailadres: intake-vmbo@sintlucas.nl.