Proeflessen

Proeflessen zijn bedoeld voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool. Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor een proefles. Na het invullen van jouw gegevens verschijnen de beschikbare proeflessen.

Tijdens deze proefles maak je kennis met onze vmbo-opleiding op onze locatie in Eindhoven. Je bent van harte welkom samen met je ouder(s)/verzorger(s). Jij gaat lekker aan de slag met een aantal opdrachten, ondertussen krijgen jouw ouder(s)/verzorger(s) meer informatie over onze school en opleiding. Ze krijgen een rondleiding en komen bij de proefles kijken. Het formulier is bedoeld voor 1 leerling. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Heb je een vraag, stuur dan een mail naar: intake-vmbo@sintlucas.nl.

Gezien de huidige omstandigheden rondom het coronavirus en de richtlijnen van het RIVM heeft SintLucas besloten om alle proeflessen van dit schooljaar te annuleren. Wij hebben hiervoor gekozen omdat het onzeker is hoe het virus zich nog verder gaat ontwikkelen en welke maatregelen verder genomen worden. Heb jij jezelf ingeschreven voor een proefles? Dan ontvang je hierover persoonlijk een bericht.

Let op: Staat jouw opleiding hier niet bij? Dan is de inschrijftermijn verstreken of dan zitten deze data vol. Voor meer informatie kun je contact opnemen middels het volgende e-mailadres: intake-vmbo@sintlucas.nl.