Proeflessen

Proeflessen zijn bedoeld voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool. Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor een proefles. Na het invullen van jouw gegevens verschijnen de beschikbare proeflessen.

Tijdens deze proefles maak je kennis met onze vmbo-opleiding op onze locatie in Eindhoven. Jij gaat lekker aan de slag met een aantal opdrachten. Ondertussen krijgt jouw ouder/verzorger informatie over onze school en opleiding. Tevens krijgt hij/zij krijgt een virtuele rondleiding door het gebouw en kijkt via een livestream mee bij de proeflessen. Een proefles duurt van 18.30 - 21.00 uur. Het formulier is bedoeld voor 1 leerling. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Heb je een vraag, stuur dan een mail naar: intake-vmbo@sintlucas.nl.

Let op: je bent van harte welkom samen met één ouder/verzorger (dit i.v.m. de maatregelen omtrent het coronavirus).  Heb je een vraag, stuur dan een mail naar: intake-vmbo@sintlucas.nl.

Let op: Staat jouw opleiding hier niet bij? Dan is de inschrijftermijn verstreken of dan zitten deze data vol. Voor meer informatie kun je contact opnemen middels het volgende e-mailadres: intake-vmbo@sintlucas.nl.