SiNTLUCAS OUD-STUDENTEN

Alumni

De activiteiten voor oud-studenten bundelen we onder de noemer Club-S. Lees hieronder meer over het kick-off event op 19 okt 2021.

Club-S

Club-S is de nieuwe naam voor het alumniprogramma, onze alumni community en het alumniplatform van SintLucas dat we aan het ontwikkelen zijn.

Kick-off event

Op dinsdag 19 oktober, tijdens de Dutch Design Week (DDW), trappen we op onze locatie in Eindhoven af met een kick-off event van Club-S. Thema van het event is het innerlijke kompas. Via dit event willen we jullie inspiratie bieden op het gebied van ontwikkeling, een leven lang leren en ondernemen.

Programma
Je bent vanaf half 5 welkom bij SintLucas, Torenallee 75 te Eindhoven. Het event start om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 20.45 uur.

Sprekers
Voor dit kick-offevent hebben we de volgende sprekers uitgenodigd:

  • Piet Hein Eek: met deze ontwerper praten we over de toekomst van vormgeven en vakmanschap in relatie tot duurzaamheid en ondernemen.
  • Brainpower: Brainpower geeft samen met dj-TLM een optreden en hij wordt live geïnterviewd voor een podcast voor alumni. Brainpower is een echte vakman en doet alles op zijn eigen manier. Met zijn kompas volgt hij zijn hart, durft zijn gevoel te laten spreken en onderneemt op zijn eigen manier in een business die daar niet om draait. Naast songwriter is hij producer, labeleigenaar presentator en ondernemer.

Workshops
Je kunt je aanmelden voor een van de volgende workshops:

  • Meike van Zandvoort: Meike reikt jou tools aan hoe je een prijs voor een eigen product of dienst kunt bepalen. Ze helpt jou verdienen wat je waard bent.
  • Marjanne van den Bogart: In deze workshop helpt Marjanne jou bij het vinden van je innerlijk kompas

Ontmoeten
Naast de sprekers en workshops is er ruimte om andere oud-studenten te ontmoeten, te netwerken en een oud-docenten tegen het lijf te lopen. Wij zorgen voor een hapje en een drankje.

Aanmelden

Meld je via onderstaande link aan voor het kick-off event op 19 oktober.

Ja, ik ga naar het kick-off event