SintLucas Training

Training Adobe InDesign gevorderd

Efficiënter werken met Adobe InDesign

Training Adobe InDesign

Werk je al met InDesign maar zou je veel meer uit het programma willen halen? De training Adobe InDesign is voor  grafisch ontwerpers, DTP-ers en andere gevorderde gebruikers die de creatieve mogelijkheden van het programma willen uitbuiten. Je leert nieuwe gereedschappen en geavanceerde functies kennen waarmee je efficiënter gaat werken.

Wat leer je?

Tijdens de gevorderde training Adobe Indesign leer je uitgebreid werken met alle stijlmogelijkheden waardoor je sneller, efficiënter kunt werken met grotere documenten. Ook leer je hoe je je eigen werkruimtes maakt, je voorkeurinstellingen vastlegt en je sjabloon-documenten opslaat. Je traint het werken met Pantone- en Fluorkleuren in Adobe InDesign. Daarnaast komen druktechnische zaken als PDF, printinstellingen en afvlakking aan de orde. Je leert werken met tabellen en hoe je problemen met InDesign documenten oplost en -belangrijker- in de toekomst voorkomt en je maakt je eigen checklist om snel documenten te controleren.

Voor wie?

De training is voor grafisch ontwerpers, DTP-ers en verder iedereen die creatiever en efficiënter met InDesign wil leren werken. Voor deze training maak je voor aanvang een test om te kijken of de basisvaardigheden voor de Adobe InDesign software aanwezig zijn.

Interesse in Adobe InDesign?

Vergroot jouw kennis van Adobe InDesign met deze training! Meld je bij Myzet van der Wijst, onder vermelding van InDesign gevorderden, met naam en achternaam via info@sintlucasnext.nl en ontvang meer informatie. Heb je een vraag? Mail het ook naar info@sintlucasnext.nl.

Wanneer: 14, 21 en 28 maart en 4 april 2023 – 18.00 – 21.15 uur
Aantal deelnemers: minimaal 6 maximaal 14
Locatie: Microlab Eindhoven
Prijs: 649 euro
Aanmelden: via dit formulier
Bewijs van deelname

Atrium