SintLucas Training

Training Adobe InDesign basis

Snel en slim InDesign gebruiken

Training Adobe InDesign

Adobe InDesign is een veelzijdig layout-programma, waar teksten en beelden in samenkomen en tot elegante papieren of digitale publicaties worden gesmeed. Deze training leert je InDesign snel en slim gebruiken, zodat je er advertenties, kaartjes, nieuwsbrieven, folders en magazines mee kunt maken.

Wat leer je?

Tijdens de basistraining Adobe Indesign krijg je inzicht in alle mogelijkheden van het programma. Je leert hoe je zelf een document met meerdere pagina’s technisch opzet, hoe je het document opslaat, een backup maakt en geschikt maakt om af te drukken via een Printshop (PDF). Je leert hoe je een Word-bestand in InDesign importeert en opmaakt met alineastijlen, en hoe je werkt met stramienpagina’s. Verder leer je hoe je met foto’s en logo’s omgaat en hoe je verantwoord gebruik maakt van kleur.

Voor wie?

Iedereen die aan de slag wil met Adobe InDesign ook als je nog geen ervaring hebt met de software. Een goede algemene omgang met computers en bestanden is vereist. Het is prettig om met een muis te werken en een groot (of tweede) scherm is bij Adobe-programma’s geen overbodige luxe. Installeer vooraf de software (Adobe Creative Cloud en de gewenste programma’s), controleer of je inloggegevens voor je Adobe ID kloppen en of de software werkt.

Interesse in Adobe InDesign?

Vergroot jouw kennis van Adobe InDesign van deze training! Meld je bij Myzet van der Wijst, onder vermelding van InDesign basis, met naam en achternaam via info@sintlucasnext.nl en ontvang meer informatie. Heb je een vraag? Mail het ook naar info@sintlucasnext.nl.

Wanneer: 7, 14,21 en 28 september van 18.00 tot 21.15
Waar: Microlab Eindhoven
Prijs: 649,- btw vrij
Aantal deelnemers:
minimaal 6 en maximaal 10
Aanmelden: via dit formulier
Bewijs van deelname

What’s NEXT?

Je hebt de smaak te pakken? Wil je je verder verdiepen in InDesign? Dan is er vast nog plaats bij de training voor gevorderden.

Atrium Eindhoven