SintLucas Training

Adobe Photoshop gevorderd

Efficiënt werken met Adobe Photoshop

Training Adobe Photoshop

Wat leer je?

In de training Adobe Photoshop voor gevorderden leer je hoe je de gereedschappen geheel aan je wensen aanpast en de controle over je beeldmateriaal behoudt. Je leert complexe correcties maken met aanpassingslagen, je leert nieuwe technieken om objecten vrijstaand te maken en je leert hoe je de CameraRAW plugin gebruikt.

Je leert verschillende technieken, zoals het nauwkeurig werken met laagmaskers en het fenomeen Layer clipping. Beheers je deze technieken, dan kun je de meest spectaculaire montages maken. Ook het werken met Smart Objects is een belangrijk onderwerp. Op die manier haal je met Photoshop het beste uit je digitale fotomateriaal.

In deze training Photoshop besteden we veel aandacht aan efficiënt werken. Je leert het programma in te richten met instellingen die voor jou het meest praktisch zijn. Denk daarbij aan voorkeuren, werkruimten, laagcomposities en eigen paletten. Je krijgt inzicht hoe Photoshop met lagen, kanalen en kleurconversies omgaat en je leert optimaal controle te houden over je beeldmateriaal. Tijdens deze training Photoshop breng je aan de hand van oefeningen de behandelde stof direct in de praktijk.

Voor wie?

De training Photoshop gevorderd is bedoeld voor iedereen die al ervaring heeft met het programma en er aan toe is om de meer geavanceerde mogelijkheden te leren gebruiken. Voor deze training maak je voor aanvang een test om te kijken of de basisvaardigheden voor de Adobe Photoshop aanwezig zijn.

Interesse in Adobe Photoshop?

Vergroot jouw kennis van Adobe Photoshop met deze training! Meld je dan aan via dit formulier. Heb je een vraag? Mail deze naar info@sintlucasnext.nl.

Wanneer: 7 en 14 december 2023 en 11 en 18 januari 2024, 18.00 – 21.15 uur
Waar: Microlab Eindhoven
Aantal deelnemers:
minimaal 6 en maximaal 12
Prijs: 649,- btw vrij.
Aanmelden: via dit formulier
Bewijs van deelname

Studenten atrium