SintLucas

SintLucas Start-up Festival 2022

startup

SintLucas organiseert dit jaar wederom het SintLucas Startup Festival op woensdag 13 april a.s. op onze locatie in Boxtel. Op het festival presenteren derdejaars studenten van de opleiding Ruimtelijk vormgeven hun eigen startup bedrijven en dat zijn er dit jaar maar liefst 60! Een van de vier genomineerde groepen maakt kans op de titel “Startup van het jaar”. Deze groep wint de titel en een prachtige wisseltrofee ontworpen door collega en kunstenaar Ron van de Ven.

Startups, activiteiten, optredens en meer!

Naast de presentatie van de 60 studentbedrijven treden er tijdens het SintLucas Startup Festival ook verschillende artiesten op, is er een entertainmentplein met o.a. een vintage gamestation, luister je naar diverse gastsprekers die in de SintLucaszaal vertellen over hun eigen onderneming, koop je jouw unieke item op de markt met studentproducten en zijn er foodtrucks met lekkere hapjes en drankjes aanwezig.

Een beter lot voor Oekraïene

Dit jaar organiseren we een bijzondere actie om geld op te halen voor Oekraïne. De actie heet: “Een beter lot voor Oekraïne.” Tijdens het festival koop je een lot voor 5 euro per stuk. Heb jij het winnende lot? Dan mag jij iets uitzoeken! We hebben verschillende soorten prijzen. Van troostprijzen tot hoofdprijzen.

Alumni programma van Club-S

Nieuw dit jaar tijdens het SintLucas Startup Festival is het alumni programma van Club-S. Vivian van Lier, organisator Startup en docent Ondernemen: “We ontvangen voor het eerst een grote groep alumni die een interessant en leuk programma volgen op het gebied van ondernemen. Natuurlijk staat een bezoek aan het SintLucas Startup Festival ook op het programma.” Aanmelden voor het programma klik hier.

SintLucas Startup festival 2022