SintLucas Ondernemen

SintLucas Start-up Festival 2021

SintLucas Startup Festival

Na een succesvolle eerste editie in 2019 organiseert SintLucas op 10 november voor de tweede keer het SintLucas Start-up Festival op onze locatie in Boxtel. Het festival is een ontmoetingsplek voor ondernemers, studenten, ouders en relaties uit de regio waar studenten hun eigen start-up presenteren. Raak tijdens het festival geïnspireerd door de ideeën van onze aanstormende talenten en leg onder het genot van een hapje en drankje nieuwe contacten.

 

Studenten van de opleiding Ruimtelijk vormgeven presenteren hun eigen start-ups en dit zijn er dit jaar maar liefst 43! De studenten zijn na een inspirerende briefing van ondernemer en expert ouderenmarketing Floris Venneman aan de slag gegaan met het bedenken van producten voor 50-plussers.

Andere activiteiten

Behalve de expositie van deze 43 start-ups treden er deze dag in een echte festivalsfeer verschillende artiesten op, is er een entertainmentplein met VR-installaties en zijn er lezingen over ondernemerschap. Studenten van de opleiding Creatief vakman verkopen op een markt producten die ze zelf gemaakt hebben.

Kom op 10 november een kijkje nemen bij het Start-up festival!

SintLucas Start-up Festival