Meeloopdagen

Wil jij een dag meelopen met de opleiding naar jouw keuze? Meld je dan aan voor een meeloopdag en kom onze creatieve vakschool zelf ervaren. Op deze manier krijg je een goede indruk van hoe studeren bij SintLucas eraan toegaat.

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor één van onze meeloopdagen. Na het invullen van jouw gegevens verschijnen de beschikbare meeloopdagen. Je ontvangt na je inschrijving een bevestigingsmail. Heb je nu meteen al vragen? Mail dan naar: meeloopdag@sintlucas.nl.

Gezien de huidige omstandigheden rondom het coronavirus en de richtlijnen van het RIVM heeft SintLucas besloten om alle meeloopdagen van dit schooljaar te annuleren. Wij hebben hiervoor gekozen omdat het onzeker is hoe het virus zich nog verder gaat ontwikkelen en welke maatregelen verder genomen worden. Heb je nog vragen over een opleiding bij SintLucas? Bekijk dan onze website of stuur een mailtje naar: meeloopdag@sintlucas.nl.

Let op: Staat jouw opleiding hier niet bij? Dan is de inschrijftermijn verstreken of dan zitten deze data vol. Voor meer informatie kun je contact opnemen middels het volgende e-mailadres: meeloopdag@sintlucas.nl.