MBO-opleidingen

Onze mbo-opleidingen zijn uniek. Waar de rest stopt, gaan wij door. Dromers, denkers, ontwerpers, makers: ze beginnen allemaal hier. We leren jou zien wat nog geen vorm heeft. Bouwen wat nog niet bestaat. Dit is een plek om te leren, te ondernemen, te creëren.

Bij de opleidingen die vallen onder de clusters Vormgeven & ambacht, Ruimtelijk vormgeven en Vormgeven, media & technologie start je in een oriëntatiefase. Binnen het cluster Evenementenmanagement & mediaproductie start je meteen met de opleiding van je keuze.

Zoek jij extra uitdaging?

Volg een van de bacheloropleidingen van SintLucas

Volg je bij SintLucas de niveau-4-richting Ruimtelijk vormgeven of de opleidingen Mediavormgeven, AV-specialist of Fotografie, dan kun je vanaf het derde jaar kiezen voor de Bachelor Visual Communication of de Bachelor Spatial Context Design. Een verdieping van je opleiding waarbij je afstudeert in één van de volgende richtingen: Graphic Design, Illustration, Photography, Moving Image (Audiovisual). In het derde jaar van je opleiding krijg je drie dagdelen in de week lessen in het Engels en bereid je je voor op de bachelor. In het vierde jaar ga je vijf dagen in de week aan de slag met de bachelor. De lessen volg je bij SintLucas, in het Microlab in Eindhoven.

Bachelor Visual Communication Bachelor Spatial Context Design
Expositie Bachelor

Brochure aanvragen

Klik op onderstaande button en vraag een algemene vmbo- of mbo brochure aan.

Brochure aanvragen
Student aan het werk

Keuzedelen

Je opleiding bij SintLucas is nog niet helemaal van begin tot einde uitgestippeld. Een deel van je opleiding vul je zelf in. Bijvoorbeeld met keuzedelen. Hiermee kan je jezelf verdiepen in een onderwerp of jouw kennis juist verbreden.

Meer informatie
keuzedelen

MBO

Onze gebouwen

MBO

Aanmelden meeloopdag

MBO

Aanmelden opleiding