SintLucas NEXT – Businessmeeting Creatieve kijk op circulair ondernemen

SintLucas NEXT draagt met behulp van creatieve programma’s in Leven Lang Ontwikkelen bij aan de flexibiliteit en beschikbaarheid van (creatieve) professionals én stimuleert het innovatief vermogen van bedrijf en maatschappij. De vraaggestuurde programma’s zijn voor de professionele ontwikkeling van talent in MKB, ZZP-ers alumni.

Businessmeeting Creatieve kijk op circulair ondernemen 
Bij SintLucas vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke vraagstukken. Creativiteit is steeds belangrijker. Nieuwe wetgeving in duurzaamheid en circulariteit dwingen ons om op een andere, creatieve manier te leren denken. We nemen je met SintLucas NEXT in één avond mee om die eerste stap te zetten tijdens onze businessmeeting ‘Creatieve kijk op circulair ondernemen.

Keynote speaker Koen Melis behaalde de 3e prijs in de Brabantse Circulaire Innovatie top 20. Ben je benieuwd hoe hij als directeur van familiebedrijf  Melis Gieterijen met CastLab inspeelt op de wens van klanten en de veranderingen in de maakindustrie? Hoe verliep het proces om tot minder afval te komen en wat is zijn sleutel voor groei? Je hoort zijn verhaal en tips tijdens de bijeenkomst.

Onze studenten hebben samen met CSU, Hensen Foliedrukkers  en Zinkunie ideeën en oplossingen bedacht om restmateriaal te reduceren. Benieuwd geworden? Tijdens deze avond delen onze creatieve talenten hoe zij dit hebben aangepakt en tot welke ideeën zij gekomen zijn. Meld je kosteloos aan en laat je inspireren door wat creatieve denk en doekracht voor jouw bedrijf kan betekenen. Je ontmoet hier andere ondernemers en ontdekt de mogelijkheden van samenwerken. Meer informatie en kosteloos aanmelden.