Sintlucas@work project

Extrema Outdoor

Vierdejaars studenten van de richting Vormgeven Ruimte maakten in 2015 ontwerpen voor de aankleding van het festival Extrema Outdoor. Dit festival vindt jaarlijks plaats bij Aquabest. De studenten verzorgden zelf de opbouw en aankleding van drie van de zes ontwerpen voor de lounge areas op het festivalterrein in Best.
Twaalf studenten van de richting Vormgeven Ruimte maakten in 2015 ontwerpen voor de aankleding van het festival Extrema Outdoor bij Aquabest

Kenmerken project

 

Doel/opdracht

Ontwerp voor drie van de zes lounge areas op Extrema Outdoor een aankleding die past bij de uitstraling van het festival.

Werkwijze

Studenten hebben bij de aankleding gekozen voor materiaal dat makkelijk te gebruiken en herkenbaar is.

Ervaring

Al een aantal jaren mogen studenten van de richting Vormgeven Ruimte voor Extrema Outdoor de aankleding van het festivalterrein verzorgen. Bij deze opdracht zijn ze heel gericht bezig. Ze starten met het bedenken van een concept en voeren de opdracht zelf helemaal uit. Hierdoor leren ze nadenken over de inrichting van de ruimte/area. Ze hebben contact met de klant over ontwerp en uitvoering en ontdekken of hun ontwerp uitvoerbaar is.

Bekijk hier de website van het festival
Project aanmelden

Welk project wilt u door onze studenten laten uitvoeren?

Deel dit project