Sintlucas@work project

OZ-TV

OZ TV is het youtube kanaal waar elke week nieuws en wedstrijden zijn te zien van de Eindhovense hockeyclub Oranje Zwart (OZ). In het eerste jaar van bestaan is dit medium, met hulp van SintLucas studenten, uitgegroeid tot het belangrijkste podium van actuele gebeurtenissen van OZ.
OZ TV is het youtube kanaal waar elke week nieuws en wedstrijden zijn te zien van de Eindhovense hockeyclub Oranje Zwart. In het eerste jaar van bestaan, is dit medium met hulp van SintLucas studenten uitgegroeid tot het belangrijkste podium van actuele gebeurtenissen van OZ.

Kenmerken project

 

Doel/opdracht

Studenten kennis laten maken met sportvideo: regie, camerawerk, audio en montage.

Werkwijze

Door studenten onder begeleiding van een professionele regisseur te laten werken, krijgen zij een perfect beeld van wat nodig is voor een goede sportuitzending.

Ervaring

Omdat hockey een razendsnelle sport is wordt er een grote mate van professionaliteit verwacht van camerawerk maar ook van montage. Het verwerken van het materiaal naar items van 1 à 2 minuten vergt snel en doelmatig werken. Op deze wijze hebben al veel studenten zich kunnen onderscheiden in de sportverslaggeving

Bekijk het Youtube kanaal van OZ
Project aanmelden

Welk project wilt u door onze studenten laten uitvoeren?

"Bijzonder inspirerend om met de nieuwe generatie TV-makers zo te kunnen samenwerken"
Pim van den Boomen, directeur C-twee creatieve communicatie
Deel dit project