Het portaal naar de creatieve industrie

Missie & Visie

SintLucas begeleidt creatieve talenten naar een mooie toekomst in de creatieve industrie. Hiervoor geven wij als ‘Sinten’ het beste van onszelf om ook het beste uit de ander te halen. En werken we aan een cultuur waarin de kernwaarden groei, eigenheid, trots, zelfvertrouwen en plezier de basis vormen.

Wat doen we?
Over wat we doen kunnen we duidelijk zijn. Wij leiden vormgevers op. Mensen die iets kunnen bedenken, ontwerpen en maken. Ideeën vormgeven. Hier is ons opleidingsportfolio op afgestemd. In sommige opleidingen ligt de nadruk wat meer op bedenken en ontwerpen, bij andere op ontwerpen en maken. Wat het creatieve talent van onze leerlingen en studenten ook is, wij zorgen ervoor dat ze een mooie toekomst wacht in de creatieve industrie.

Creating opportunities
Creating opportunities is de brede vertaling van onze missie en visie. Onze belofte. We creëren kansen om toekomstdromen waar te maken. Niet alleen voor leerlingen en studenten. Ook voor medewerkers, bedrijven en andere partners. En we verwachten dat zij dat zelf ook doen.

Vakschool voor creatief talent
Onze identiteit is helder. Wij zijn een vakschool voor creatief talent. Daarom plaatsen we bij alle communicatie richting leerlingen onder het logo altijd de descriptor ‘vakschool voor creatief talent’.