SintLucas Training

Training Adobe Illustrator basis

Aan de slag met een veelzijdig tekenprogramma

Training Adobe Illustrator

Wil je op een professionele én creatieve manier aan de slag met het veelzijdige tekenprogramma Illustrator, dan helpt deze training je snel op weg.

Adobe Illustrator is een uitgebreid en veelzijdig tekenprogramma. Ben je werkzaam in de creatieve sector of heb je te maken met huisstijlen of allerlei andere vormen van tekenwerk, dan is deze training in Adobe Illustrator iets voor jou.

Wat leer je?

Tijdens de basistraining Adobe Illustrator krijg je inzicht in alle mogelijkheden van dit Vector-programma. Je leert hoe je zelf een illustratie tekent (met de pen) en kleur geeft of voorziet van een eigen vulling, zoals een patroon of verloop.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen, ook als je nog geen ervaring hebt met deze software en aan de slag wil met Adobe Illustrator. Een goede algemene omgang met computers en bestanden is wel vereist.

Het is prettig om met een muis te werken. Installeer vooraf de software (Adobe Creative Cloud en de gewenste programma’s), controleer of je inloggegevens voor je Adobe ID kloppen en of de software werkt.

Interesse in Adobe Illustrator?

Vergroot jouw kennis van Adobe Illustrator met deze training! Meld je bij Myzet van der Wijst, onder vermelding van Illustrator basis, met naam en achternaam via info@sintlucasnext.nl en ontvang meer informatie. Heb je een vraag? Mail het ook naar info@sintlucasnext.nl.

Wanneer: 9 en 16 februari, 2 en 9 maart 2023 – 18.00 – 21.15 uur
Aantal deelnemers: minimaal 6 maximaal, maximaal 10
Locatie: Microlab Eindhoven
Prijs: 649 euro
Aanmelden: via dit formulier
Bewijs van deelname