SiNTLUCAS Vormgeven, media en technologie

Audiovisuele productie

Student audiovisueel

We leven in een beeldcultuur! Door middel van bewegende en stilstaande beelden worden we geïnformeerd, geëntertaind, vertellen we verhalen en creëren we kunstzinnige uitingen. Of het nu gaat om (korte) films, live-registraties of fotoreportages, de wereld van beeld en geluid is booming. Bij SintLucas kun je kiezen voor de volgende opleidingen: Audiovisueel specialist of Fotografie. Deze start je meteen in het eerste leerjaar van jouw opleiding.

  • Audiovisueel specialist
    Een coole commercial, korte (bedrijfs)film of videorapportage. Met platforms als YouTube, Instagram en Facebook is videocontent niet meer weg te denken. Video rules! Er is dan ook veel vraag naar audiovisuele professionals: mensen met gevoel voor bewegend beeld en geluid, die zowel creatief als technisch zijn.
    Alles over Audiovisueel specialist

 

  •  Fotografie
    Dagelijks worden er miljoenen foto’s gemaakt en gedeeld op Facebook, Instagram, Pinterest en andere platforms. Ook in professionele communicatie gebruiken we tegenwoordig vaker beelden dan tekst. Als fotograaf ben je in staat te communiceren met (stilstaand) beeld.
    Alles over Fotografie

Start jij jouw carrière als audiovisueel specialist of fotograaf?

Lees dan meer over de aanmeldprocedure of vraag een brochure aan.