LUCAS

Lees op deze pagina de verhalen uit LUCAS, ons magazine

Cover Lucas Magazine 04

Twee keer per jaar brengen we het Lucas Magazine uit. In dit magazine vertellen leerlingen, studenten en medewerkers over hun ervaringen. Er staat actuele informatie in en achtergrondverhalen. We delen foto’s van het werk van onze vmbo’ers en mbo’ers, laten zien met wie we samenwerken en vertellen over projecten die we uitvoeren.

Editie 04 – Alumni
In editie 04 van het Lucas Magazine vertellen zes alumni over hun carrière na SintLucas. Wat zijn ze gaan doen na hun mbo-opleiding en hoe kijken ze terug op hun tijd bij SintLucas? Lees hieronder de uitgebreide verhalen van Robert, Frank, Laura, Niels, Lars en Karin.

Studentenwerk
Emma van Casteren, vierdejaars studente Creatief vakman Leer, twitterde een foto van een zelfontworpen tas en het volgende moment had ze wereldwijde belangstelling voor haar creatie. In onderstaand interview vertelt ze hoe deze tweet haar zomervakantie veranderde.

Medewerker aan het woord
Rene Siebum is gastdocent bij de opleiding Vormgeven Product, Ruimte & Media. Hij begeleidt anderhalve dag in de week studenten in hun leerproces. “Ik vind het leuk om mijn kennis te delen. En om studenten boven zichzelf uit te laten stijgen. Dat ze erachter komen dat ze meer kunnen dan ze zelf dachten.” Lees het volledige interview met Rene via onderstaande link.

Visualisaties historische gebouwen
Studenten van de opleiding Game Art & Animatie brachten in opdracht van Erfgoed ‘s-Hertogenbosch historische gebouwen tot leven. Lees hieronder hoe ze dat aanpakten.

Alumnus

Robert Claasen

Alumnus

Frank d'Achard van Enschut

Alumnus

Laura Wagenaars

Alumnus

Niels Verschuren

Alumnus

Lars Huisman

Alumnus

Karin van den Brandt

Studentenwerk

Emma van Casteren

Medewerker

Rene Siebum

Project

Visualisaties historische gebouwen

Opleiding

Vormgeven Product, Ruimte & Media