Aanmelden MBO

Op deze pagina vind je informatie over de aanmelding en toelating mbo bij SintLucas.
Op deze pagina vind je informatie over aanmelding en de toelating mbo bij SintLucas.

Aanmelding

Aanmelden voor een mbo-opleiding bij SintLucas voor studiejaar 2017-2018 is niet meer mogelijk. Al onze opleidingen zitten op dit moment vol. .

CONTACT

Je kunt je maar één keer aanmelden. Wil je achteraf nog iets wijzigen in je aanmelding of heb je een vraag, stuur dan een bericht naar aanmelding@sintlucas.nl Je wordt niet automatisch na aanmelding aangenomen, maar je hebt eerst een intakegesprek. Daarnaast vul je ook een digitaal doorstroomdossier in. Meer informatie over toelating en doorstroomdossier kun je hieronder vinden.

TOELATING

SintLucas biedt creatief-technische opleidingen. Voordat je met een opleiding bij SintLucas start, is het belangrijk om te weten of je interesse echt op dit gebied ligt. Immers, je wilt de opleiding succesvol kunnen afronden en straks je loopbaan vervolgen in de creatieve sector. Daarom nodigen wij je na je aanmelding uit voor een intakegesprek. In het gesprek beoordelen we samen of de opleiding van jouw keuze én of SintLucas bij jou passen. Lees meer over de toelating in onderstaand document (door er op te klikken, kun je het downloaden).

Informatie toelating SintLucas MBO 2017-2018

Doorstroomdossier

Om je aanmelding compleet te maken, hebben wij ook nog je doorstroomdossier nodig dat jij, je ouder(s)/verzorger(s) en je mentor/decaan invullen. Wij werken hiervoor met een digitaal doorstroomdossier. Dit doorstroomdossier komt niet aan bod tijdens het intakegesprek. De informatie uit het dossier wordt wel gebruikt in het ondersteuningsgesprek om te bepalen welke begeleiding of ondersteuning jij nodig hebt. Daarnaast dient het als startdocument voor je loopbaancoach als je bij SintLucas begint.

Zuid-Oost Brabant of regio Den Bosch/Oost-Brabant
Zit je op het voortgezet onderwijs in de regio Zuid-Oost Brabant of regio Den Bosch/Oost-Brabant, dan ontvang je van je mentor een inlogcode voor het digitale doorstroomdossier.

Andere regio
Zit je op het voortgezet onderwijs in een andere regio dan hierboven genoemd, ga dan naar deze website. Vul onder 'Ik heb nog geen wachtwoord' je e-mailadres en een zelf bedacht wachtwoord in. Vul vervolgens in het volgende scherm de activatiecode R76N9HEV en je Burgerservicenummer in. Als je bent ingelogd kun je een dossier aanmaken. Geef je mentor ook toegang tot het dossier om de gegevens aan te vullen en akkoord te geven.

ONDERSTEUNING

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ondersteuning tijdens je opleiding of over passend onderwijs. Klik dan op onderstaande link.

Lees meer