SiNTLUCAS OUD-STUDENTEN

Alumni

Na twee, drie of vier jaar (of misschien wat langer) studeren aan SintLucas was het voor jou tijd om een nieuwe stap te zetten.

Samenwerken

Alumni kunnen als geen ander een bijdrage leveren aan de kwaliteit van ons onderwijs en aan de ontwikkeling van onze studenten. Omgekeerd biedt SintLucas alumni de mogelijkheid om te netwerken met andere alumni en relaties van SintLucas. We willen de oud-studenten van SintLucas, de eindhovense school en het Grafisch Lyceum Eindhoven beter verbinden met de community. Daarom zijn we benieuwd naar jouw wensen, verwachtingen en ideeën over een alumni-netwerk, zodat we beleid en activiteiten kunnen opzetten.

LinkedIn

Word lid van de SintLucas alumni groep op LinkedIn en blijf op de hoogte van ontwikkelingen binnen onze creative community en kom in contact met andere oud-studenten. Klik hier om naar de groep te gaan.

SiNTLUCASNXT

Wij hechten er veel waarde aan dat oud-Sinten hun hele leven lang terecht kunnen bij hun oude school om te blijven leren en zich te ontwikkelen binnen de creatieve industrie. Hiervoor kan je terecht bij SiNTLUCASNXT. SiNTLUCASNXT heeft een speciaal aanbod voor alumni. Je kunt via SiNTLUCASNXT bijvoorbeeld gebruik maken van speciale prijzen voor cursussen die ervoor zorgen dat jij alles uit je talent haalt. Daarnaast bieden zij een platform waarop alumni ideeën uit kunnen wisselen, opdrachten kunnen plaatsen of aannemen en meer. Daarnaast kan SiNTLUCASNXT je als (startende) ondernemer ondersteunen in bedrijfsmatige zaken die je liever niet doet of kunt doen, zoals de financiële afhandeling of marketing. Klik hier voor meer informatie over SiNTLUCASNXT.

Filmpje

Bekijk hieronder een filmpje waarin alumni vertellen over wat zij voor SintLucas kunnen betekenen en wat wij als school voor hen kunnen betekenen.

Bijeenkomst atrium