Open dagen 2017

Kom je kijken?

Ben je geïnteresseerd in een van onze mbo-opleidingen of het vmbo? Bezoek dan een van onze open dagen:

  • Vrijdag 27 januari 2017 - 14.00 - 21.00u
  • Zaterdag 28 januari 2017 - 10.00 - 15.00u

Download de app

Om op de hoogte te blijven van de activiteiten van SintLucas, kun je onze app 'Ik wil naar SintLucas' downloaden. Voor Android klik hier, voor iOS moet je even in de App Store zoeken naar de app. 

Programma Open Dagen Boxtel 

Tijdens de Open Dagen maak je kennis met de richtingen Vormgeven & Ambacht en Vormgeven Product, Ruimte & Media. In de leeromgevingen werken studenten aan opdrachten. Je maakt kennis met het werk dat ze gemaakt hebben. Daarnaast presenteren studentbedrijven hun product en kun je aansluiten bij een rondleiding. Ook zijn er medewerkers aanwezig die vragen kunnen beantwoorden over aanmelding en toelating.

Presentatie
Om het half uur wordt een presentatie gegeven over onze mbo-opleidingen en de inhoud van het onderwijs. 

Bereikbaarheid SintLucas Boxtel

Bij het gebouw van SintLucas aan de Burgakker in Boxtel is geen parkeergelegenheid. Je kunt het beste parkeren bij het station in Boxtel op de P+R aan de Salmstraat (Industrieterrein Ladonk). Of met de trein naar Boxtel komen. Op het station staan studenten van SintLucas om je de weg naar onze school te wijzen. Vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen.

Programma Open Dagen Eindhoven 

Tijdens de Open Dagen maak je kennis met de richtingen Vormgeven, Media & Technologie en Evenementenmanagement & Mediaproductie. In de leeromgevingen werken studenten aan opdrachten. Je maakt kennis met het werk dat ze gemaakt hebben en presenteren studentbedrijven hun product. Ook zijn er medewerkers aanwezig die vragen kunnen beantwoorden over aanmelding en toelating.

Presentatie
Om het half uur wordt een presentatie gegeven over onze mbo-opleidingen en de inhoud van het onderwijs. 

Programma Open Dagen vmbo (Eindhoven)

Tijdens een rondleiding van een van onze leerlingen maak je kennis met onze vmbo-opleiding en ons nieuwe gebouw. Je bezoekt verschillende lokalen, ziet met welke technieken en apparatuur we werken en wat voor (creatief) werk onze leerlingen maken. Docenten geven tijdens deze rondleiding toelichting op ons onderwijs. Daarnaast kunnen leerlingen deelnemen aan verschillende soorten lesjes.

Informatie aanmelden en toelating
Heb je nog vragen over het aanmelden en de toelating voor onze vmbo-opleiding, dan zijn er medewerkers aanwezig om die te beantwoorden.

Bereikbaarheid SintLucas Eindhoven

Het gebouw van SintLucas in Eindhoven is gelegen aan de Torenallee 75. Je kunt bij dit gebouw echter niet parkeren. Op Strijp-S zijn verschillende parkeermogelijkheden. Vanaf Station Strijp-S is het iets meer dan 5 minuten lopen naar onze school. Vanaf Station Eindhoven gaan er verschillende bussen richting Strijp-S. Kijk voor de bereikbaarheid met openbaar vervoer of parkeren op deze pagina

Aanmelden meeloopdagen en proeflessen

Wil je je aanmelden voor een meeloopdag van het mbo, ga dan naar deze pagina. Opgeven voor een proefles vmbo kan via deze link. Op 7 februari is er een proefles voor groep-8 leerlingen en op 6 juni voor groep-7 leerlingen.

Meer nieuws over