Open dagen 2017/2018

Kom je kijken?

Ben je geïnteresseerd in een van onze mbo-opleidingen of het vmbo? Bezoek dan onze open dag:

  • Zaterdag 20 januari 2018 - 10.00 - 16.00 uur (vmbo en mbo)

INFORMATIE WACHTLIJST MBO-OPLEIDINGEN

Voor studiejaar 2018/2019 werken we op dit moment met een wachtlijst voor de opleiding 'Media- en Evenementenmanagement' en Digital Publishing vanwege een groot aantal aanmeldingen. De opleiding 'Vormgeven, Media & Technologie' is vol, daarvoor kan niet meer worden aangemeld. Lees hier meer over onze aanmelding & toelating. 

Programma Open Dagen Boxtel 

Tijdens de Open Dag maak je kennis met de richtingen Vormgeven & Ambacht en Vormgeven Product, Ruimte & Media. In de leeromgevingen werken studenten aan opdrachten. Je maakt kennis met het werk dat ze gemaakt hebben. Ook zijn er medewerkers aanwezig die vragen kunnen beantwoorden over aanmelding en toelating.

Presentatie
Om het half uur wordt een presentatie gegeven over onze mbo-opleidingen en de inhoud van het onderwijs. 

Bereikbaarheid SintLucas Boxtel

Bij het gebouw van SintLucas aan de Burgakker in Boxtel is geen parkeergelegenheid. Je kunt het beste parkeren bij het station in Boxtel op de P+R aan de Salmstraat (Industrieterrein Ladonk). Of met de trein naar Boxtel komen. Vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen.

Programma Open Dagen Eindhoven 

MBO
Tijdens de Open Dag maak je kennis met de richtingen Vormgeven, Media & Technologie en Evenementenmanagement & Mediaproductie. In de leeromgevingen werken studenten aan opdrachten. Ook zijn er medewerkers aanwezig die vragen kunnen beantwoorden over aanmelding en toelating.

Presentatie
Om het half uur wordt een presentatie gegeven over onze mbo-opleidingen en de inhoud van het onderwijs.  

VMBO
Tijdens de Open Dag geven derdejaars leerlingen een rondleiding door ons gebouw. Je maakt kennis met onze leerlingen en docenten en kunt werk bekijken dat ze maken en zelf aan de slag. Aan het einde van de rondleiding zijn er docenten aanwezig die vragen kunnen beantwoorden over de aanmelding en toelating voor onze vmbo-opleiding.

Bereikbaarheid SintLucas Eindhoven

Het gebouw van SintLucas in Eindhoven is gelegen aan de Torenallee 75. Je kunt bij dit gebouw niet parkeren. Op Strijp-S zijn verschillende parkeermogelijkheden. Vanaf Station Strijp-S is het iets meer dan 5 minuten lopen naar onze school. Vanaf Station Eindhoven gaan er verschillende bussen richting Strijp-S. Kijk voor de bereikbaarheid met openbaar vervoer of parkeren op deze pagina

Download de app

Om op de hoogte te blijven van de activiteiten van SintLucas (mbo), kun je onze app 'Ik wil naar SintLucas' downloaden. Voor Android klik hier, voor iOS moet je even in de App Store zoeken naar de app. 

Aanmelden meeloopdagen mbo

Aanmelden voor een van onze meeloopdagen kan via dit formulier.

Proeflessen vmbo

Aanmelden voor een van onze proeflesavonden kan via deze link.

Meer nieuws over