Open dagen 2017/2018

Kom je kijken?

Ben je geïnteresseerd in een van onze mbo-opleidingen of het vmbo? Bezoek dan een van onze open dagen:

  • Zondag 19 november 2017 - 10.00 - 16.00u (mbo)
  • Zaterdag 20 januari 2018 - 10.00 - 16.00u (vmbo en mbo)

Download de app

Om op de hoogte te blijven van de activiteiten van SintLucas, kun je onze app 'Ik wil naar SintLucas' downloaden. Voor Android klik hier, voor iOS moet je even in de App Store zoeken naar de app. 

Programma Open Dagen Boxtel 

Tijdens de Open Dagen maak je kennis met de richtingen Vormgeven & Ambacht en Vormgeven Product, Ruimte & Media. In de leeromgevingen werken studenten aan opdrachten. Je maakt kennis met het werk dat ze gemaakt hebben. Ook zijn er medewerkers aanwezig die vragen kunnen beantwoorden over aanmelding en toelating.

Presentatie
Om het half uur wordt een presentatie gegeven over onze mbo-opleidingen en de inhoud van het onderwijs. 

Bereikbaarheid SintLucas Boxtel

Bij het gebouw van SintLucas aan de Burgakker in Boxtel is geen parkeergelegenheid. Je kunt het beste parkeren bij het station in Boxtel op de P+R aan de Salmstraat (Industrieterrein Ladonk). Of met de trein naar Boxtel komen. Op het station staan studenten van SintLucas om je de weg naar onze school te wijzen. Vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen.

Programma Open Dagen Eindhoven 

Tijdens de Open Dagen maak je kennis met de richtingen Vormgeven, Media & Technologie en Evenementenmanagement & Mediaproductie. In de leeromgevingen werken studenten aan opdrachten. Ook zijn er medewerkers aanwezig die vragen kunnen beantwoorden over aanmelding en toelating.

Presentatie
Om het half uur wordt een presentatie gegeven over onze mbo-opleidingen en de inhoud van het onderwijs. 

Bereikbaarheid SintLucas Eindhoven

Het gebouw van SintLucas in Eindhoven is gelegen aan de Torenallee 75. Je kunt bij dit gebouw echter niet parkeren. Op Strijp-S zijn verschillende parkeermogelijkheden. Vanaf Station Strijp-S is het iets meer dan 5 minuten lopen naar onze school. Vanaf Station Eindhoven gaan er verschillende bussen richting Strijp-S. Kijk voor de bereikbaarheid met openbaar vervoer of parkeren op deze pagina

Aanmelden meeloopdagen mbo

De data voor de meeloopdagen worden zo snel mogelijk via deze website gepubliceerd. 

Proeflessen vmbo

Aanmelden voor een van onze proeflesavonden kan via deze link.

Meer nieuws over