Werken bij sintlucas

Vacatures

Bij SintLucas werken zo'n 3200 studenten en leerlingen dagelijks aan de vorming en ontwikkeling van hun vakmanschap. Hierbij kunnen ze rekenen op de begeleiding van zo'n 320 (gast)docenten en overige medewerkers. Op dit moment hebben we de volgende vacatures:
Bij SintLucas werken zo'n 3200 studenten en leerlingen dagelijks aan de vorming en ontwikkeling van hun vakmanschap. Hierbij kunnen ze rekenen op de begeleiding van zo'n 320 (gast)docenten en overige medewerkers. Op dit moment hebben we de volgende vacatures:

Medewerker bij YourStory

Boxtel | 2017-2018 | 2 dagen | Mbo-4

YourStory verbindt consumenten, producten en merken op vernieuwende en inspirerende wijze. Door de verhalen achter de ondernemers tot leven te brengen en zichtbaar te maken door studenten van SintLucas. Een leegstaand winkelpand aan de Stationsstraat in Boxtel vormt het fysieke podium van YourStory. Een experimenteerplek die iedere acht weken een metamorfose ondergaat voor nieuwe ondernemers. De openingstijden van de winkel zijn: Iedere donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Functiebeschrijving Als medewerker bij YourStory ben je voor klanten en belangstellenden het aanspreekpunt; de gastvrouw/heer, de verbinder in de winkel. Ook voor de vrijwilligers van YourStory ben je de contactpersoon.

Detail vacature

Curriculum Verantwoordelijke Vormgeven & Ambacht

Boxtel | 2017-2018 | 0,4 - 0,5 fte. | HBO

De curriculumverantwoordelijke (CV) stuurt samen met de andere curriculumverantwoordelijken op ontwikkeling, vernieuwing én implementatie van het onderwijsinhoudelijk programma van de profielen Leer, Textiel, Glas, Keramiek en Decoratie- en restauratieschilder (onderdelen opleiding Vormgeven & Ambacht). Je hebt een actieve rol in de onderwijsinhoudelijke aansturing, enthousiasmering en begeleiding van docenten, ontwikkelaars en gastdocenten. Je doet dat in nauw overleg met de Opleidingscoördinator en Begeleidingscoördinator van het team Vormgeven en Ambacht. Als curriculumverantwoordelijke bewaak je de schoolbrede implementatie van de onderwijsvisie en ontwikkel je opleidingsoverstijgende leerinhouden. Je draagt zorg voor de totstandkoming van het schoolplan, de studiegids, PTA, toets beleidsplan, welke vertaald wordt in een gebruikelijk- en leesbaar stuk voor studenten/leerlingen. Ook neem je deel aan relevante interne en externe overleggen en adviseer je de directie. Van de CV-er wordt tegelijkertijd verwacht dat hij de verbinding legt met andere vakgebieden en de ontwikkeling en implementatie van keuzedelen. Met de andere curriculumverantwoordelijken vorm je samen een team; de taken en specifieke aandachtsgebieden worden onderling verdeeld.

Detail vacature

Stagiair(e) HRM

Boxtel en Eindhoven | 2017-2018 | 4 of 5 dagen per week | Human Resource Management

Voor de afdeling HR zijn wij op zoek naar een enthousiaste en proactieve HBO-student. Je bent onderdeel van het team HRM, bestaande uit een manager, drie HR-adviseurs en twee administratieve medewerkers. Je zal werkzaam zijn op beide locaties. Na een inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag met diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan werkzaamheden op het gebied van werving en selectie, introductie, opleidingen en duurzame inzetbaarheid. Je onderhoudt contacten met leidinggevenden en individuele medewerkers en geeft gevraagd en ongevraagd advies op verschillende gebieden. Je ondersteunt de medewerkers van de afdeling in het maken van een verbeterslag op het gebied van bestaande procedures en processen. Door je zelfstandige HR-rol krijg je de kans om je persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen en relevante ervaring op te doen binnen het werkveld.

Detail vacature

HR-manager

Eindhoven en Boxtel | 2017- 2018 | 0,8 - 1,0 fte. | HBO

Als HR-manager adviseer en begeleid je het College van Bestuur, directie en management bij de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het HR-beleid in de meest brede zin van het woord. Je adviseert sturend in organisatie- en veranderingsprocessen en geeft leiding aan drie HR adviseurs en twee HR medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het initiëren en uitvoeren van alle HR activiteiten ter ondersteuning van het College van Bestuur, management, directie en de medewerkers. Je ondersteunt en adviseert, gevraagd en ongevraagd, bij de uitvoering van het HR-beleid en de toepassing van HR instrumenten. Je realiseert, implementeert en evalueert de uitvoeringsplannen, stelt de (meerjaren-) formatieplanning op en neemt de leiding over één of meerdere HR-projecten. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die inspireert en daadkracht toont. Daarbij werk je resultaatgericht en ben je in staat om een draagvlak te creëren.

Detail vacature

Stagiaire internationalisering

Eindhoven en Boxtel | 2017-2018 | Bespreekbaar | Je bent bezig met een internationaal georiënteerde bachelor of master-opleiding bv internationaal business en management

Voor het team Internationalisering van SintLucas zijn wij op zoek naar een enthousiaste en proactieve hbo-student met een internationale focus.

Detail vacature

Informatie over solliciteren bij SintLucas

Lees meer over de cao en de contactgegevens voor een open sollicitatie

Ga naar open sollicitatie