Werken bij sintlucas

Vacatures

Bij SintLucas werken zo'n 3200 studenten en leerlingen dagelijks aan de vorming en ontwikkeling van hun vakmanschap. Hierbij kunnen ze rekenen op de begeleiding van zo'n 320 (gast)docenten en overige medewerkers. Op dit moment hebben we de volgende vacatures:
Bij SintLucas werken zo'n 3200 studenten en leerlingen dagelijks aan de vorming en ontwikkeling van hun vakmanschap. Hierbij kunnen ze rekenen op de begeleiding van zo'n 320 (gast)docenten en overige medewerkers. Op dit moment hebben we de volgende vacatures:

Bedrijfscontactpersoon

Boxtel en Eindhoven | 2017-2018 | 0,8 fte | HBO (vak)diploma

SintLucas hecht grote waarde aan praktijkgericht leren in een contextrijke omgeving. Dit wordt vormgegeven door samenwerking en co- creatie, plaatsing van levensechte projecten in het onderwijs en de beroepspraktijkvorming (stage). Voor de beroepspraktijkvorming (stage) en de plaatsing van levensechte projecten binnen het projectonderwijs van Sint Lucas, is de bedrijfscontactpersoon het aanspreekpunt voor diverse studierichtingen. Hij of zij is de verbindende factor tussen de buitenwereld en de onderwijsafdelingen. De bedrijfscontactpersoon onderhoudt de contacten met de stagebedrijven en opdrachtgevers en opereert flexibel tussen buiten en binnen. Extern ligt de focus op het in beeld brengen van nieuwe stagebedrijven en het vinden van mogelijke opdrachtgevers voor onze levensechte projecten. Intern werk je samen met de BPV-verantwoordelijken en loopbaanbegeleiders aan een goed verloop van de stageactiviteiten en zorg je samen met de labelaars, voor de afstemming rond de projectplaatsing. De studentbegeleiding valt niet binnen de verantwoordelijkheid en wordt gedaan door de onderwijsafdelingen zelf. De bedrijfscontactpersoon werkt vanuit zowel de locatie Boxtel als Eindhoven.

Detail vacature

Businesscontroller

Eindhoven en Boxtel | 2017-2018 | 1,0

Als businesscontroller ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, analyseren en verzorgen van stuurinformatie zodat de directie kan sturen op basis van relevante, betrouwbare en volledige informatie. Daarnaast vervul je de rol van projectportfolio-ontwikkelaar en richt je samen met de projectportfolio-manager het proces in en draag je mede zorg voor implementatie en uitvoering.

Detail vacature

Leeromgeving assistent Game-art & Development

Eindhoven | 2017-2018 | 1,0

Als leeromgeving assistent heb je een ondersteunende rol richting docenten en instructeurs in de leeromgeving. Je ondersteunt bij een instructie/lesgevende taak en begeleidt kleine groepjes studenten in een specifiek of beperkt vakgebied. Daarnaast draag je zorg voor het beheer en de inrichting van de leeromgeving zelf.

Detail vacature

Stagiaire internationalisering

Eindhoven en Boxtel | 2017-2018 | Bespreekbaar | Je bent bezig met een internationaal georiënteerde bachelor of master-opleiding bv internationaal business en management

Voor het team Internationalisering van SintLucas zijn wij op zoek naar een enthousiaste en proactieve hbo-student met een internationale focus.

Detail vacature

Informatie over solliciteren bij SintLucas

Lees meer over de cao en de contactgegevens voor een open sollicitatie

Ga naar open sollicitatie