Werken bij sintlucas

Vacatures

Bij SintLucas werken zo'n 3200 studenten en leerlingen dagelijks aan de vorming en ontwikkeling van hun vakmanschap. Hierbij kunnen ze rekenen op de begeleiding van zo'n 320 (gast)docenten en overige medewerkers. Op dit moment hebben we de volgende vacatures:
Bij SintLucas werken zo'n 3200 studenten en leerlingen dagelijks aan de vorming en ontwikkeling van hun vakmanschap. Hierbij kunnen ze rekenen op de begeleiding van zo'n 320 (gast)docenten en overige medewerkers. Op dit moment hebben we de volgende vacatures:

Docent Geschiedenis & Maatschappijleer

Eindhoven VMBO | 2018-2019 | 0,7 FTE

Als docent geschiedenis en maatschappijleer ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen aan vmbo-leerlingen. Vanuit je expertise bied je op inspirerende wijze onderwijs. Je begeleidt de leerlingen en bent verantwoordelijk voor ontwikkelen en verzorgen van lessen. Daarnaast is het belangrijk dat je pro-actief bent en goed communiceert met de collega-vakdocenten uit andere disciplines.

Detail vacature

Docent Lichamelijke Opvoeding

Eindhoven VMBO | 2018-2019 | 0,7 FTE

Als docent ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen lichamelijke opvoeding aan vmbo-leerlingen. Je biedt vanuit je vak expertise op inspirerende wijze onderwijs. Het is belangrijk dat je proactief bent en op goede wijze communiceert met de collega (vak)docenten uit andere disciplines.

Detail vacature

Docent Nederlands

Eindhoven VMBO | 2018-2019 | 0,9 FTE

Als docent Nederlands ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen aan vmbo-leerlingen van SintLucas. Vanuit je expertise bied je op inspirerende wijze onderwijs. Je begeleidt de leerlingen en bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verzorgen van lessen. Daarnaast is het belangrijk dat je pro-actief bent en een goede communicatie hebt met de collega-vakdocenten uit eigen en andere disciplines.

Detail vacature

Docent Vormgeven (met accent op technologie)

Boxtel | 2018-2019 | 0,5 fte | HBO vakopleiding, incl. lesbevoegdheid

Als docent Vormgeven geef je les, verzorg je trainingen en ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en beoordelen van onze mbo-studenten binnen de opleiding Vormgeven, Product, Ruimte, Media (1e jaars studenten). Technologische kennis speelt daarbij een centrale rol. Het onderwijssysteem biedt veel flexibiliteit aan onze studenten waarbij zij keuzes maken voor trainingen en modules op basis van hun ambitie en talentontwikkeling. Dit vergt ook een flexibele instelling van de docent. Je biedt vanuit jouw vak expertise op inspirerende wijze onderwijs. Je begeleidt de studenten vanuit het beroepsgericht onderwijsconcept en je zorgt samen met de collega’s van het multidisciplinaire kernteam voor een optimale voorbereiding op de examinering en de uitvoering hiervan. Het is belangrijk dat je proactief bent en op goede wijze communiceert met de collega (vak)docenten uit andere disciplines en leeromgevingen.

Detail vacature

Docent Creativity

Eindhoven | 2018-2019 | 0,6 - 0,8 | HBO

Het vak Creativity is een essentieel onderdeel van alle opleidingen bij SintLucas in Eindhoven. Als docent Creativity stimuleer je studenten in het creatieve denkproces en ondersteun je studenten met onder andere probleemanalyse en conceptontwikkeling. Je bent medeverantwoordelijk voor de toetsing en beoordeling. Ons onderwijssysteem is zo opgebouwd dat je studenten begeleidt in een leeromgeving vanuit een multidisciplinair team. Je kunt de studenten helpen of doorverwijzen als ze vragen hebben binnen andere vakdisciplines. Het is belangrijk dat je proactief bent en een goede communicatie hebt met de collega-vakdocenten uit andere disciplines.

Detail vacature

Docent Ondernemersvaardigheden

Eindhoven | 2018-2019 | 0,8 FTE | HBO

Als docent ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen op gebied van Ondernemersvaardigheden en Economie aan studenten van de opleiding Media- en evenementenmanagement. Je biedt vanuit jouw vakexpertise op een inspirerende wijze onderwijs. Je begeleidt de studenten vanuit het beroepsgericht onderwijsconcept en bent medeverantwoordelijk voor de toetsing en beoordeling. Ons onderwijssysteem is zo opgebouwd dat je studenten begeleidt in een leeromgeving vanuit een multidisciplinair team. Naast doceren kun je de studenten als loopbaancoach begeleiden in het succesvol afleggen van hun schoolloopbaan. Het is belangrijk dat je proactief bent en een goede communicatie hebt met de collega-vakdocenten uit andere disciplines.

Detail vacature

Docent Ondernemersvaardigheden

Eindhoven en Boxtel | 2018-2019 | 0,8 - 0,9 FTE | HBO

Als docent ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen op gebied van met name Ondernemersvaardigheden aan 3e en 4e jaars studenten. Je biedt vanuit jouw vakexpertise op een inspirerende wijze onderwijs. Je begeleidt de studenten vanuit het beroepsgericht onderwijsconcept en bent medeverantwoordelijk voor de toetsing en beoordeling. Ons onderwijssysteem is zo opgebouwd dat je studenten begeleidt in een leeromgeving vanuit een multidisciplinair team. Naast doceren kun je de studenten als loopbaancoach begeleiden in het succesvol afleggen van hun schoolloopbaan. Het is belangrijk dat je proactief bent en een goede communicatie hebt met de collega-vakdocenten uit andere disciplines.

Detail vacature

Docent Game Developer

Eindhoven | 2018-2019 | 0,8 FTE | HBO

Als docent Game Developer ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen aan MBO-studenten. Vanuit je expertise bied je op inspirerende wijze onderwijs. Je begeleidt de studenten vanuit het beroepsgericht onderwijsconcept en bent verantwoordelijk voor de toetsing en beoordeling. Je kunt de studenten helpen of doorverwijzen als ze vragen hebben binnen andere vakdisciplines. Daarnaast is het belangrijk dat je proactief bent en goed communiceert met de collega-vakdocenten uit andere disciplines.

Detail vacature

Informatie over solliciteren bij SintLucas

Lees meer over de cao en de contactgegevens voor een open sollicitatie

Ga naar open sollicitatie